20. 09. 2020 - 22:59
Crnogorska odbojkašica otišla s Filipina u Italiju: Kamera je...
907
Shares
Crnogorska odbojkašica otišla s Filipina u Italiju: Kamera je voli I BAŠ JE ATRAKTIVNA

Crnogorska odbojkašica otišla s Filipina u Italiju: Kamera je voli I BAŠ JE ATRAKTIVNA

20. 09. 2020 - 22:59
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Atraktivna dugonoga Crnogorka Tatjana Bokan (32) pojam je gdje god se pojavi i smatraju je jednom od najljepših crnogorskih sportašica. Nakon avanture na Filipinima, karijeru je nastavila u Italiji

Odličan prijem i ubojit napad krase prekrasnu Crnogorku Tatjanu Bokan (32). Odbojkašica sad nastupa u VolAlto Caserti, talijanskom klubu koji se trenutno natječe u A1 ligi. 

Klubu u prošloj sezoni i nije išlo najbolje te su u pauzi prije korona virusa u 19 mečeva stigle tek do dvije pobjede, a Tatjana Bokan trebala bi im pripomoći u novoj sezoni. Svojim bi igrama trebala skrenuti pažnju na sebe na terenu, a često je na meti kamermana i fotoreportera. 

- Volim more i sunce te je Kampanija fantastična regija. Jako sam sretna što sam došla u Casertu i postala dio kluba. Nikada ne odustajem, a posebno u ovoj teškoj godini obilježenoj pandemijom korona virusa, želim pobjeđivati - rekla je po dolasku u Italiju.

Atraktivna dugonoga Crnogorka pojam je gdje god se pojavi i smatraju je jednom od najljepših crnogorskih sportašica. 

Ova 186 centimetara visoka brineta jedna je od najboljih odbojkašica Crne Gore. Karijeru je počela u rodnom Baru, stigla je do finala kupa Srbije i Crne Gore 2003. godine, ali nije osvojila naslov. 

Od 2006. je bila u Spartaku iz Subotice, a onda se odlučila na odlazak u inozemstvo. Put je je vodio preko Italije, Francuske, Japana, Indonezije, Mađarske, Filipina pa natrag u Italiju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti