19. 09. 2020 - 20:27
NJENA KĆERKA SJELA OČUHU U KRILO I POLJUBILA GA! Internet...
907
Shares
NJENA KĆERKA SJELA OČUHU U KRILO I POLJUBILA GA! Internet EKSPLODIRAO od komentara zbog porodičnih odnosa POZNATOG FUDBALERA

NJENA KĆERKA SJELA OČUHU U KRILO I POLJUBILA GA! Internet EKSPLODIRAO od komentara zbog porodičnih odnosa POZNATOG FUDBALERA

19. 09. 2020 - 20:27
0
Shares

Kim Zolčjak američka rijaliti zvijezda koja se proslavila emisijom o vjenčanju sa NFL igračem Krojom Birmanom napala je ljude koji su u negativnom kontekstu komentarisali fotografije njene kćerke koja sjedi u krilu očuha.

screenshot-2

Sve je počelo tako što je Birman objavio fotografiju kako mu mlada 23-godišnja influenserka i kćerka njegove supruge sjedi u krilu i ljubi ga na proslavi njegovog 35. rođendana.

Riječ je o Brijeli Birman, ona nosi prezime nekadašnje zvijezde američkog fudbala jer ju je prihvatio za svoju kćerku nakon što joj je oženio majku. Po objavljivanju fotografije osvanulo je mnogo komentara, dosta neumjesnih.

"TMZ" je kontaktirao Kim Birman-Zolčjak koja je dala prilično šturu i bijesnu izjavu:

screenshot-1

- Gledajte svoja je*na posla, boli me uho za tu priču. Vi ste je**no bolesni i iskrivljeni da čak i idete u tom je*nom smjeru. Grozno!

Brijela Birman je jedna prilično kontroverzna mlada dama, već sa 18 godina otkrila je kako je radila mnoštvo estetskih operacija. Tada je i pohvalila očuha kao "najnevjerovatnijeg oca na svijetu i čovjeka kog će ikada upoznati", uz dodatak: "Previše smo se zabavili sinoć, zaboravila sam da objavim jučer. Volim te tata".

Ona je komentarisala i ljude koji smatraju da među njima postoji nešto "nastrano".

- Odvratno, to i jeste problem. On je jedan divan čovjek i otac. Više čak ni ne blokiram ljude koji pišu takve stvari jer neće ni prestati.

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti