19. 09. 2020 - 18:20
NOVAK BIJESAN NA SEBE POSLIJE MEČA SA KEFEROM, OBRATIO SE NA...
907
Shares
NOVAK BIJESAN NA SEBE POSLIJE MEČA SA KEFEROM, OBRATIO SE NA SRPSKOM JEZIKU: Sam sam kriv, ali ovo je..

NOVAK BIJESAN NA SEBE POSLIJE MEČA SA KEFEROM, OBRATIO SE NA SRPSKOM JEZIKU: Sam sam kriv, ali ovo je..

19. 09. 2020 - 18:20
0
Shares

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković plasirao se u polufinale Mastersa u Rimu, pošto je danas savladao Nijemca Dominika Kepfera sa 6:3, 4:6, 6:3.

Novak je pokazao dosta oscilacija u igri protiv 97. igrača na svijetu, izgubio je set, ali je ipak prošao među četiri najbolja.

2328375-profimedia0558643106-ls

"Svaka mu čast kako se borio i vratio, ali sebe moram da krivim što sam morao da igram treći set. Imao sam brejk i servis, sve je izgledalo dobro, ali ovo je šljaka i sve može da se promijeni u sekundi", rekao je Novak na engleskom jeziku poslije meča.

O Kepferu Novak je imao samo riječi hvale.

"Znam ga prethodnih nekoliko godina, fin je momak, ima nezgodan ljevoruki servis, pogađa čudne uglove. Kada osjeća lopticu ulazi i na forhend i bekhend. Njegova igra je idealna za ovu podlogu", dodao je Novak.

Sljedeći Novakov rival je Kasper Rud iz Norveške.

"Još jedan specijalista za šljaku. Na njoj se osjeća najkomfornije, u polufinalu je. Znam da sam favorit zbog ranga, ali sve je moguće. Pogledaću ga, uradiću 'domaći zadatak' i biti spreman za sutra".

Potom se Đoković obratio i na srpskom jeziku.

"Vodio sam 6:3. imao brejk i lopte za dupli brejk. Imao sam neke nekaraktersitčne greške. Ali ako se očekuje takav pad u igri negdje, to je šljaka gdje se lako promijene stvari. U trećem setu sam odigrao dosta dobro i čvrsto, tu sam zadovoljam. U polufinalu sam i spremamo se za sutra", istakao je Novak.

Sport.ba Kurir

Učitaj još novosti