19. 09. 2020 - 14:39
HAOS U NAJAVI, ČELNICI JUVENTUSA ZGROŽENI: Pogledajte šta je...
907
Shares
HAOS U NAJAVI, ČELNICI JUVENTUSA ZGROŽENI: Pogledajte šta je Roma uradila Džeki

HAOS U NAJAVI, ČELNICI JUVENTUSA ZGROŽENI: Pogledajte šta je Roma uradila Džeki

19. 09. 2020 - 14:39
0
Shares

Podrazumijeva se da je Džeko na pragu prelaska u Juventus u transferu vrijednom 15 miliona eura, ali Roma unatoč tome računa na to da će igrati na Bentegodiju

Roma je uvrstila Pedra Rodrigueza, Marasha Kumbullu te Juventusovu metu i kapitena reprezentacije Bosne i Hercegovine Edina Džeku u sastav za premijernu utakmicu u Seriji A protiv Verone.
 
Podrazumijeva se da je Džeko na pragu prelaska u Juventus u transferu vrijednom 15 miliona eura, ali Roma unatoč tome računa na to da će igrati na Bentegodiju.

Ovaj potez trenera Paula Fonsece nije se dopao čelnicima Juventusa.

Tuttosport piše da je torinski gigant ljut što je Džeko uopće u konkurenciji za utakmicu jer je transfer skoro završen i ne vide potrebu da se rizikuje neka povreda koja bi ugrozila posao.
 
Tim povodom su i kontaktirali čelnike Rome da vide šta se dešava, a prema prvim informacijama, upitno je hoće li Džeko igrati.

Podsjetimo, Sky Sport Italia je objavila tvrdnju kako su Roma, Napoli i Juventus već postigli dogovor nakon kojeg će Arkadiusz Milik otići u redove Vučice, dok će Džeko pojačati Staru damu.

U kadru Rome za meč s Veronom su: Pau Lopez, Boer, Mirante; Karsdorp, Santon, Mancini, Kumbulla, Spinazzola, Ibanez, Calafiori, Crisante, Pellegrini, Villar, Veretout, Diawara, Mkhitaryan; Džeko, Pedro, Carles Perez, Antonucci i Kluivert.

Učitaj još novosti