18. 09. 2020 - 12:59
ZIDAN PRODAO LUKU JOVIĆA, OVO JE NOVI NAPADAČ REALA: Niko nije...
907
Shares
ZIDAN PRODAO LUKU JOVIĆA, OVO JE NOVI NAPADAČ REALA: Niko nije očekivao OVO

ZIDAN PRODAO LUKU JOVIĆA, OVO JE NOVI NAPADAČ REALA: Niko nije očekivao OVO

18. 09. 2020 - 12:59
0
Shares

Luka Jović je na izlaznim vratima Reala.

Marca nema sumnje da će potražiti novi klub i da je motivisan da ode. Naime, želi minute, spreman je i na pozajmicu bez otkupa, jer kako stvari stoje Zidane ima namkeru da Benzemina alternativa bude Borja Mayoral.

Ovaj nekadašnji mladi reprezentativac Španije je bio blizu Lazija, pominjala se i Valencia, ali bi mogao da ostane i dobije šansu.

U suštini, Zidane smatra da Luka Jović mora da igra standardno, kako bi vratio samopouzdanje i nivo iz Eintrachta. Srbin ima 22 godine, ništa nije izgubljeno, ali bilo bi loše da još sezonu presjedi na klupi.

luka-jovic

Sa druge strane, jedina ponuda koja je stigla, ili jedina za koju se zna je Milan. Oni žele Jovića na dvogodišnju posudbu, pristali bi i na to da nema otkupne klauzule, ali bi Luka morao da se nadmeće za mjesto u timu sa Ibrahimovićem. Legendarni Šveđanin svakako neće odigrati sve mečeve u sezoni, ali je prvi izbor Piolija.

Priče o ostalim klubovima su utihnule, u Španiji nema zainteresovanih, plata srpskog napadača je prevelika, PL klubovi su uglavnom riješili svoje probleme, Monaco nije prodao igrače, a oni ionako žele da kupe Jovića, ne razmišljaju o pozajmici.

Vidjet ćemo hoće li zagristi neki klub iz Njemačke, no, kako rekosmo, problem je plata, mada bi Real mogao da finansira dio Jovićevih primanja.

Luka je na raskrsnici, sigurno da mora da ode da bi igrao…

Učitaj još novosti