18. 09. 2020 - 10:22
MESI PROKLINJE DAN KAD JE OSTAO: Koeman otkrio stanje u Barci,...
907
Shares
MESI PROKLINJE DAN KAD JE OSTAO: Koeman otkrio stanje u Barci, ovo je katastrofa!

MESI PROKLINJE DAN KAD JE OSTAO: Koeman otkrio stanje u Barci, ovo je katastrofa!

18. 09. 2020 - 10:22
0
Shares

Nakon užarene situacije u Barci posljednjih mjesec dana u kojem je klub doživio katastrofu u Ligi prvaka, ostao bez trenera i sportskog direktora, a umalo i bez prve zvijezde tima činilo se da se situacija napokon normalizuje.
 
Messi je na kraju ipak ostao, stigao je i novi trener Ronald Koeman, a Barca je dovela i našeg Miralema Pjanića.

U klub je stigao i 20-godišnji krilni napadač Francisco Trincao, a pisalo se kako Barcelona još radi na dovođenju Memphisa Depaya, Lautara Martineza, Georginija Wijnalduma, ali sve je ostalo samo u sferi spekulacija. A sada je možda jasnije i zašto.

Naime, trener Barcelone, Ronald Koeman, otkrio je u razgovoru za nizozemski Fox kako Barcelona neće obaviti vjerojatno niti jedan transfer, a konkretnije se referirao na onaj Depayev jer – klub nema novca.

“Da biste nekoga kupili, morate nekoga prvo prodati. Tako je i s Depayem. Mi se pripremamo za novu sezonu s igračima koji su bili u svlačionici i prošle sezone. Ništa od tog pojačanja”, rekao je Koeman.
 
Barcelona je iz koronakrize izašla financijski devastirana, a ponajprije zbog toga što je predsjednik Bartomeu loše vodio klub posljednih pet godina, u kojima je potrošio oko milijardu eura na igrače od kojih danas, većinom uopće nema koristi.

Čak je i predsjednik Lyona kazao kako neće ulaziti u posao s Barcelonom jer ovi nemaju novca. “Predsjednik Barcelone rekao mi je da je njegov klub u velikim problemima zbog koronavirusa i da trenutačno nisu u stanju poslati ikakvu ponudu”, objavio je Jean-Michel Aulas na Twitteru.

Na transferu Ivana Rakitića Barca skoro ništa da nije zaradila, a izgleda da će isto da bude sa transferima Luisa Suareza i Artura Vidala.

Klub je tako ostao, uz Messija, sa Griezmanom i Dembeleom kao prvim opcijama u napadu, a ako je suditi po prethodnim godinama to znači da će Argentinac još jednu sezonu morati sam iznijeti na svojim leđima.

Messi sada već vjerojatno proklinje dan kada je odlučio ostati u klubu, posebice jer su obećali dovesti kvalitetno pojačanje u napadu. Njegova želja je bio Lautaro Marinez, ali sada je jasno da od toga nema ništa.

Učitaj još novosti