17. 09. 2020 - 22:58
NBA DVOJAC O KOME BRUJI CIJELI SVIJET "Nas dvojica smo kao...
907
Shares
NBA DVOJAC O KOME BRUJI CIJELI SVIJET

NBA DVOJAC O KOME BRUJI CIJELI SVIJET "Nas dvojica smo kao par", ističe Jokić

17. 09. 2020 - 22:58
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nagetsi su imali dva stvarno neočekivana preokreta protiv LA Klipersa, ali su ključnu, sedmu utakmicu dobili ubjedljivo, 104:89.

Svijet košarke i dalje priča o fantastičnom podvigu Denver Nagetsa, koji je dva puta u istom plej-ofu uspio da nadoknadi minus od 1:3, prvi put u istoriji NBA.

Iako je cijeli tim zaslužan, svi ističu Nikolu Jokića i Džamala Mareja, kao lidere tima, a Srbin je sada otkrio koliko je njihov odnos kompleksan, rekavši u šali da se nekad osjeća kao da su bračni par.

featured-image-denver-nuggets-pg-jamal-murray-and-c-nikola-jokic-1

Zaista "hemija" među njima je očigledna i može se reći da su u ovom plej-ofu postali prave pravcate superzvijezde na nivou NBA. Njihov odnos je dubok i izgrađen.

"Nije to samo tako ove sezone, tako je mnogo godina. Popravljamo se. Imamo razgovore, svađamo se, kao par smo", kaže Jokić kroz smeh.

"Igrali smo bez pritiska, kao što je 'Džoker' govorio dan ranije. Izašli smo i igrali se košarke, vjerovali smo jedni u druge. Pogodili smo neke šuteve koji su nas uveli u ritam. Bio je to zajednički poduhvat, nisu to bila samo dva udarca. Imamo kompletan tim koji stvarno može da igra košarku i uradi posao", rekao je Marej.

I sedmi meč je imao sličan tok kao i prethodna dva, samo što je najveća prednost Klipersa bila 10 poena, a preokret Denvera usledio je mnogo ranije.

"Imao sam spreman govor za tim, ali nisam im ništa pričao", rekao je Jokić, lider ovog tima.

"Htio sam da im kažem da šta god da uradimo, pamtiću ovaj tim, jer je ovo posebna ekipa. Niko nas neće ovdje. Niko ne misli da možemo nešto da uradimo. Ali, dokazali smo svima da možemo nešto da uradimo", kazao je Nikola Jokić.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti