15. 09. 2020 - 21:43
SVI SU OČEKIVALI DA ĆE BITI SLOMLJEN! Novak uputio moćnu...
907
Shares
SVI SU OČEKIVALI DA ĆE BITI SLOMLJEN!  Novak uputio moćnu poruku, svim hejterima zapušio usta!  UŽIVAM U OVOM TRENUTKU (FOTO)

SVI SU OČEKIVALI DA ĆE BITI SLOMLJEN! Novak uputio moćnu poruku, svim hejterima zapušio usta! UŽIVAM U OVOM TRENUTKU (FOTO)

15. 09. 2020 - 21:43
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Poslije neslavne epizode u Njujorku, svjetski teniser broj jedan, Novak Đoković boravi u Rimu, gdje spremno čeka svoj prvi meč na Mastersu.

Podsjetimo, Novak je diskvalifikovan sa US Opena jer je nehotice lopticom pogodio linijskog sudiju u vrat. Čelnici turnira u Njujorku se nisu dvoumili i  momentalno  su ga izbacili sa turnira, kaznivši ga pritom oduzetim bodovima. Osim toga, još je Srbin morao da plati i novčanu kaznu. 

Velika se prašina podigla povodom ovog slučaja, ali po onoj narodnoj, svako čudo za tri dana, i sva pažnja je uprta u Novaka i njegov sljedeći korak. A to je osvajanje Mastersa u Rimu. 

novak
Nole je vrijedno trenirao pred početak svog prvog meča,protiv Italijana Salvatorea Karusa koji ćemo moći da pratimo sutra od 12h30, a u toku današnjeg dana je, kako on sam kaže, punio baterije uz predivan prizor. 

Naime, Novak se fotografisao nedaleko od terena, prateći zalazak sunca, i svima koji su očekivali da ga vide slomljenog nakon US Opena zapušio usta, tvrdeći da je spreman za izazove koji ga očekuju. 

 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti