14. 09. 2020 - 17:53
MEKGREGOR POKAZIVAO GENITALIJE ŽENI NASRED BARA Policija upala...
907
Shares
MEKGREGOR POKAZIVAO GENITALIJE ŽENI NASRED BARA Policija upala na jahtu MMA borca, URAĐEN MU I OVAJ TEST

MEKGREGOR POKAZIVAO GENITALIJE ŽENI NASRED BARA Policija upala na jahtu MMA borca, URAĐEN MU I OVAJ TEST

14. 09. 2020 - 17:53
0
Shares

Trenutno najpopularniji MMA fajter Konor Mekgregor uhapšen je u subotu na Korzici zbog uznemiravanja, a Francuzi otkrivaju šta se tačno dogodilo.

Nakon policijskog ispitivanja je Irac pušten na slobodu, a morao je da bude povrgnut "ključnom fizičkom testu" koji spada u rutinski dio kod ovakvih situacija.


Rezultati istog biće poznati tek početkom sljedeće sedmice, a "France 3 Corse TV" prenosi riječi svjedoka koji je bio u baru u kom je Mekgregor napravio prekršaj:

- Prema svjedoku koji je iste večeri razgovarao s podnosiocem žalbe i kog smo uspjeli ispitati, Mekgregor je u pratnji svojih telohranitelja navodno izložio svoje intimne dijelove mladoj ženi bez njenog pristanka i to u trenucima dok je ona išla prema toaletu.

slikaaa

U pitanju je žena koja je bila na odmoru sa suprugom, kao uostalom i Mekgregor koji je sa svojom izabranicom i djecom plovio Azurnom obalom na svojoj jahti. Policija je Mekgregora privela na istoj, vrijednoj 3.000.000 eura zbog prijave o se*ualnom uznemiravanju.

Konor je ovog ljeta već bio u centru pažnje nakon što je fotografisan takođe na jahti sa svojom ljepšom polovinom Di Devlin u provokantnim pozama.

Učitaj još novosti