12. 09. 2020 - 18:33
ĐOKOVIĆ POKREĆE TUŽBU, ISPLIVAO SNIMAK KOJI SMO SVI ČEKALI!...
907
Shares
ĐOKOVIĆ POKREĆE TUŽBU, ISPLIVAO SNIMAK KOJI SMO SVI ČEKALI! Sada je sve jasno, poznato gdje je i kako Noletova loptica pogodila sudiju

ĐOKOVIĆ POKREĆE TUŽBU, ISPLIVAO SNIMAK KOJI SMO SVI ČEKALI! Sada je sve jasno, poznato gdje je i kako Noletova loptica pogodila sudiju

12. 09. 2020 - 18:33
0
Shares

Novak Đoković je diskvalifikovan kada je lopticom pogodio linijskog sudiju u osmini finala US Opena 2020, a njegovi navijači naročito su bijesni zbog najnovijeg snimka tog događaja.

Iako se činilo da se bura zbog skandala na ovom grend slemu polako smiruje, najvjernije pristalice najboljeg tenisera svijeta ukazuju na to da je "US Open sve do sada sakrivao snimak" kojim se, kako ističu, "dokazuje Noletova nevinost u ovom incidentu".

Podsjetimo, pomenuta Laura Klark je pala i borila se za dah poslije incidenta zbog kog je prekinut meč osmine finala US Opena u kome je trijumf pripao Pablo Karenju Busti (koji je neposredno prije ovog incidenta poveo sa 6:5). Međutim - Noletovi navijači ubjeđeni su da je diskvalifikacija bila ne samo preterano stroga kazna, već da je liijski sudija "odglumila tešku povredu".

screenshot-4

Koliko su u pravu, nije baš lako procijeniti čak i uz pregledavanje tog novog, dosad neobjavljenog snimka. Snimka koji se dugo čekao, jer ne spada u one koji su bili dostupni tokom prenosa.

Na ovom snimsku se iz ugla a i sa visine koji ne koriste TV kamere - vidi sporni momenat, a najvatreniji Novakovi navijači tvrde da je "jasno da je loptica udarila sudiju u rame i odbila se pod pravim uglom".

Da li je baš tako... pogledajte i prosudite sami:

"Novak Đoković bi trebalo da tuži US Open. Zbog nepravedne diskvalifikacije. Zbog prevare koja je dovela do kazne od 257 hiljada dolara. Zbog emotivne traume. Zbog unižavanja lika i djela. Loptica je samo zakačila njeno desno rame, ona se pravila da je pogođena u vrat, a onda je US Open skrivao ovaj snimak sve dok nije bilo kasno", tvrdi jedan od Đokovićevih navijača na Tviteru.

Drugi, naravno, traže da se i sam Noletov tim uhvati u koštac sa nepravdom, željeći da se zvanično od US Opena zatraži "javno emitovanje ovog dosad skrivanog snimka".

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti