12. 09. 2020 - 14:00
Zrinjski protiv Mladosti traži nova tri boda: Pobjeda neće...
907
Shares
Zrinjski protiv Mladosti traži nova tri boda: Pobjeda neće doći u pitanje ako svi igrači koji izađu na teren budu na maksimalnom nivou

PREMIJER LIGA BIH

Zrinjski protiv Mladosti traži nova tri boda: Pobjeda neće doći u pitanje ako svi igrači koji izađu na teren budu na maksimalnom nivou

12. 09. 2020 - 14:00
0
Shares

Nakon reprezentativne stanke i mini priprema u Međugorju, momčad Zrinjskog u sedmom kolu nogometne Premijer lige BiH na stadionu pod Bijelim Brijegom u subotu dočekuje FK Mladost Doboj Kakanj.

Trener Zrinjskog Mladen Žižović kazao je kako je ekipa Mladosti u Mostar dolazi u dobrom raspoloženju nakon dvije uzastopne prvenstvene pobjede.

- Iako su imali loš start sezone, sigurno su u dobrom raspoloženju i imaju nekoliko vrlo dobrih mladih igrača koje ćemo pokušati zaustaviti i u sutrašnjoj utakmici pokazati sav svoj potencijal te tako doći do tri nova, vrlo bitna boda - kazao je Žižović.

Reprezentativna stanka, po njegovim riječima, došla je u pravo vrijeme za "Plemiće".

- Tijekom reprezentativne stanke i mini priprema donijeli smo neke odluke i nadamo se da su igrači prihvatili tu dozu analize u prethodnom periodu i da su nadoknadili propušteno u proteklom periodu, jer smo imali nekoliko igrača koji nisu bili u optimalnoj formi na startu sezone – rekao je Žižović.

Što se tiče zdravstvenog stanja u momčadi, osim od ranije povrijeđenog Josipa Radoša, manjih problema ima i Miljan Škrbić.

- Škrbić se žalio na određene probleme, iako mislim da nije ništa strašno u pitanju, možda samo treba odmoriti koji dan. Svi ostali igrači su spremni što je još jedan bonus za našu ekipu. Mislim da je ovo prvi put od početka priprema da imamo gotovo sve igrače na raspolaganju - istaknuo je trener Zrinjskog.

Krilni napadač Zrinjskog Miljan Govedarica dodao je kako je njegova momčad favorit u sutrašnjem ogledu protiv Mladosti.

- Pobjeda neće doći u pitanje ako svi igrači koji izađu na teren budu na maksimalnom nivou. Bilo je nekih oscilacija, ali uhvatili smo pravi korak i mislim da ćemo biti sve bolji i bolji. Što se mene tiče, trenutno nisam zadovoljan svojom formom, ozljede su ostavile traga, ali radim na svom tijelu, posvećen sam treninzima i mislim da će forma doći u narednom periodu - kazao je Govedarica.

Utakmica između Zrinjskog i Mladosti na rasporedu je u subotu, 12. rujna, s početkom u 20 sati, uz izravan prijenos na programu Arenasporta.

Učitaj još novosti