11. 09. 2020 - 08:20
LICE IZDEFORMISANO, POROCI GA UNIŠTILI: Pogledajte kako sada...
907
Shares
LICE IZDEFORMISANO, POROCI GA UNIŠTILI: Pogledajte kako sada izgleda ikona fudbala

LICE IZDEFORMISANO, POROCI GA UNIŠTILI: Pogledajte kako sada izgleda ikona fudbala

11. 09. 2020 - 08:20
0
Shares

Legendarni Claudio Caniggia je ponovo kročio u pakao droge.

Jedna od najvećih ikona u svijetu fudbala i veliki prijatelj Diega Maradone, čuveni Claudio Caniggia je vodio izuzetno buran život.

Caniggia je bio jedan od najvećih argentinskih talenata, i sve je oduševljavao svojim igrama, no kao i mnogi južnoamerički igrači Claudio je volio dobar provod.

Caniggia je u to vrijeme često bio nadrogiran pa je tako redovito padao na doping testovima. Činilo se da je Argentinac napokon sazrio i opametio se nakon što je oženio Mariannu Nannis sa kojom je bio preko 30 godina, no prethodnih godina Cannigia je ponovo kročio u pakao droge.

Razveo se od žene koja ga je optužila da ju je tukao i da je varao sa narkomankom. Ispostavilo se da je ta “narkomanka” brazilska manekenka Sofia Bonelli, koju takođe prate brojni skandali.

Argentinskim medijima kruže informacije da je par većinu vremena “pod utjecajem opijata” i da je korištenje raznih narkotika počelo uzimati maha kod Caniggie.

droga1

Prije nekoliko dana pojavila se i fotografija ovog para u argentinskim medijima na kojoj se vidi da Caniggia nije baš pri sebi, odnosno da nije trijezan.

I pored svega Caniggia je imao odličnu karijeru, igrao je za River Plate u kojem je ponikao, zatim za najvećeg rivala Bocu Juniors, pa Veronu, Atalantu, Romu, Benficu, Dundee, Rangers, Faycal Kawari, Al Arabi i Wembley.

Učitaj još novosti