10. 09. 2020 - 13:39
LJUBAVNICA I SUPRUGA MU BILE TRUDNE U ISTO VRIJEME: Ostavio...
907
Shares
LJUBAVNICA I SUPRUGA MU BILE TRUDNE U ISTO VRIJEME: Ostavio STRIPTIZETU zbog INFLUENSERKE, a sada odgaja 7 djece od 3 žene

NEVJEROVATNA PRIČA

LJUBAVNICA I SUPRUGA MU BILE TRUDNE U ISTO VRIJEME: Ostavio STRIPTIZETU zbog INFLUENSERKE, a sada odgaja 7 djece od 3 žene

10. 09. 2020 - 13:39
0
Shares

Otkako je kročio na veliku scenu 2011. godine, Kem Njuton je distribuirao lopte za Karolinu Panterse u NFL ligi!

S ovim timom je 2015. uzeo Superbol i istovremeno je bio proglašen za MVP finala i tako, nakon Stiva Meknera, psostao tek drugi Afroamerikanac kom je to pošlo za rukom.

Nakon meteorskog uspjeha s Pantersima - uslijedile su povrede, što je klub natjeralo da ga krajem 2019. otpuste.

Ispostaviće se, na veliku radost Nju Ingland Petriotsa koji su Njutonu videli idealnu zamjenu za legendarnog Toma Brejdija.

Međutim, o Njutonu su u posljednje vrijeme piše i zbog privatnog života s obzirom na to da je otac sedmoro djece s dvije žene.

Najprije je 2013. "upolovio" u vezu sa striptizetom Kijom Proktor koja mu je rodila tri sina i kćerku, ali u brak dovela i svoju kćerkicu koju je Njuton ravnopravno prihvatio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beauty is her name ????

A post shared by Ms. Kia (@kiaproctorofficial) on

Ljubav između Proktorove i Njutona završila se početkom ove godine kada se saznalo da je kvoterbek bio u tajnoj vezi s Instagram modelom koja je poznata pod nadimkom "La Reinas World."

Zanimljivo, Njutom je s pomenutim modelom tajno dobio dijete 2019. godine, a ona je u njihovu vezu unela i sina iz prvog braka. Što se tiče Kije, trenutno traje borba za starateljstvo, piše Kurir.

- Krv sama po sebi nije bitna. Biti otac treba da ti dođe iz srca. Svako može da rodi bebu, ali je potreban pravi čovjek da je odgaja - poručio je novi kvoterbek Petriotsa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One cool a$$ mom ????

A post shared by Ms. Kia (@kiaproctorofficial) on

Inače nova NFL sezona počinje ovog vikenda, a Petriotsi će u nedjelju igrati protiv Majami Delfina.

Nedavno je na Dan očeva objavio javno da ima sina s La Reinom Šo, te da podiže starijeg sina iz prethodne veze.

- Ja sam ponosni otac sedmoro djece. Tatu ne definišemo kao čovjeka koji pravi djecu (ne po svemu), već kao čovjeka koji pruža ruke i vrijeme da pomogne u podizanju djece i koji daje svoje srce za ljubav djece kroz sve. Krv te ne čini tatom. To što si tata dolazi iz srca - napisao je tada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Write it on your heart that every day is the best day in the year.. ✨

A post shared by Reîna (@lareinasworld) on

Naveo je i imena djece: Džejden, Šakira, Čouzen, Soverejn-Dior, Kamidas, Cezar i Kašmir.

Učitaj još novosti