10. 09. 2020 - 12:46
BIVŠI TRENER OTKRIO NOVAKOVO DUŠEVNO STANJE NAKON IZBACIVANJA...
907
Shares
BIVŠI TRENER OTKRIO NOVAKOVO DUŠEVNO STANJE NAKON IZBACIVANJA S US OPENA: Ovo ni u snovima nismo očekivali, Srbija u nevjerici

DOSTA PATI, POVUKAO SE U SEBE

BIVŠI TRENER OTKRIO NOVAKOVO DUŠEVNO STANJE NAKON IZBACIVANJA S US OPENA: Ovo ni u snovima nismo očekivali, Srbija u nevjerici

10. 09. 2020 - 12:46
0
Shares

Nekadašnji trener najboljeg tenisera svijeta, Radek Štepanek u intervjuu za američke medije otkrio je u kakvom se stanju nalazi Novak Đoković poslije izbacivanja s US Opena.

Štepanek tvrdi da dobro poznaje Noleta i da je on poslije izbacivanja s US Opena vrlo tužan, povukao se u sebe i dosta pati.

"Znam da je vrlo tužan u sebi i da je potresen. Pati jer to učinio bez namjere i ta činjenica samo pojačava taj bol", rekao je Stepanek za CNN.

2

FOTO: PROFIMEDIA

"Teško mu je jer znamo koliko je gladan za trofejima i ima želju da postane čovjek s najviše osvojenih Grend slemova. Uvjeren sam da je znao - da smo svi znali - da mu je ovaj u Njujorku bio na dohvat ruke. Sve te okolnosti čine ga još tužnijim, jer i on sam zna da je to što je uradio bilo pogrešno", dodao je Čeh.

Nekadašnji teniser je podsjetio na Đokovićevu situaciju koja ga je, očigleno opteretila.

3

FOTO: AP

"Očigledno je veliki pritisak na Novaku i vremenom su ga kritike nadvladale. Teško mu je. Trudi se da bude što bolji. Do kraja karijere možda bude najveći teniser svih vremena. Ali svi smo ljudska bića. I imamo pravo na grešku", zaključio je Radek Štepanek.

Učitaj još novosti