09. 09. 2020 - 14:46
KOEMAN PRAVI DREAM TEAM Potvrde stižu - na Nou Camp dolazi OVA...
907
Shares
KOEMAN PRAVI DREAM TEAM Potvrde stižu - na Nou Camp dolazi OVA ZVIJER, vrlo blizu još dva pojačanja - zakrpit će rupe gdje najviše škripi

DEPAY BI USKORO MOGAO POTPISATI, WIJNALDUM I BELLERIN TAKOĐER

KOEMAN PRAVI DREAM TEAM Potvrde stižu - na Nou Camp dolazi OVA ZVIJER, vrlo blizu još dva pojačanja - zakrpit će rupe gdje najviše škripi

09. 09. 2020 - 14:46
0
Shares

Ronald Koeman čini se da počinje sklapati neku novu Barcelonu. Ivan Rakitić je već napustio Nou Camp i vratio se u Sevillu, Samuel Umtiti, Arturo Vidal i Luis Suarez su također blizu odlaska, dok definitivno Leo Messi ostaje i ove sezone.

Nizozemski reprezentativac i krilni napadač Lyona Memphis Depay nadomak je transfera u Barcelonu. Informacija je to koju je na Twitteru objavio pouzdani izvor s mercata Fabrizio Romano.

Romano piše kako su Depay i Barcelona dogovorili lične uvjete igrača, a sada je na dva kluba da dogovore odštetu za nogometaša koji prema Transfermarktu vrijedi 44 miliona eura.

Pregovori između klubova su u tijeku, a Romano piše kako je Barcelona napokon krenula i u dovođenje Georginija Wijnalduma iz Liverpoola. Nizozemcu ugovor s Liverpoolom ističe sljedećeg ljeta, a klub i igrač nisu se dogovorili oko produženja nakon nekoliko mjeseci pregovora.

Wijnaldumov transfer u Barcelonu dao bi prostor Liverpoolu da potpiše Thiaga Alcantaru iz Bayerna, a hrvatskom reprezentativcu Marcelu Brozoviću tada bi se pružila prilika da potpiše za aktuelnog evropskog prvaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We young and we learn. ???????? #TheNewWave

A post shared by Memphis Depay (@memphisdepay) on

Također, katalonski Sport ekskluzivno saznaje da bi Hector Bellerín vrlo brzo mogao postati novi igrač Barcelone. Katalonski div se već raspitao za njegove usluge kod Edua, sportskog direktora Topnika, koji im je poručio da su spremni prodati svojeg desnog beka za 25 miliona eura.

Do ove situacije je došlo jer Barcelona želi prodati Nélsona Semeda, za kojeg može dobiti dobar iznos, a sada se samo traži njegova nova sredina. Puno se pričalo da je Manchester City jedan od favorita za njegovo dovođenje, međutim Sport ne raspolaže nikakvim podacima je li došlo do ikakvog kontakta ili ne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 different trims. Same FA CUP.

A post shared by Héctor Bellerín (@hectorbellerin) on

Bellerín je osam godina proveo u La Masiji, nakon čega je svoju sreću potražio u Arsenalu, za koji je od 2012. skupio 205 nastupa za prvu ekipu. Sada sve ovisi o tome hoće li Barca prodati Semeda, a ako Portugalac napusti klub, 25-godišnji Topnik je prvi na popisu igrača koji bi ga trebao zamijeniti. Ni sam Bellerin nema ništa protiv povratka u Kataloniju, gdje je napravio svoje prve nogometne korake i pretvorio se u profesionalnog nogometaša.

Učitaj još novosti