08. 09. 2020 - 19:31
TUŽNA PORUKA SUDIJE KOJU JE ĐOKOVIĆ POGODIO LOPTICOM: Napisala...
907
Shares
TUŽNA PORUKA SUDIJE KOJU JE ĐOKOVIĆ POGODIO LOPTICOM: Napisala srceparajuću rečenicu

US OPEN

TUŽNA PORUKA SUDIJE KOJU JE ĐOKOVIĆ POGODIO LOPTICOM: Napisala srceparajuću rečenicu

08. 09. 2020 - 19:31
0
Shares

Laura Klark ostavila tužnu poruku na svom instagramu posvećenu sinu.

Laura Klark, linijski sudija na US openu, koju je Novak Đoković pogodio lopticom u vrat, zbog čega je diskvalifikovan sa turnira, preživjela je tragičnu životnu dramu prije 12. godina.

Tada je njen sin Džoš, poginuo u saobraćajnoj nesreći vozeći motor s 25 godina.

Ona svakog 22. oktobra, kada mu je rođendan ostavi poruku, Tako je bilo i prošle godine kada je napisala ove riječi:

5f57b739-c540-484e-934c-31a20a0a0a64-dzos-klark-830x0-previeworgFoto:Instagram

- Riječi ne mogu opisati koliko mi nedostaje moj dječak. Ne sumnjam da danas, na svoj 37. rođendan, Džoš bdi nad Zejnom i smješi se svima nama koji smo ga voljeli. Sretan rođendan, slatki Džošua. Voli te, mama - napisala je Laura na Instagramu.

Podsjetimo, Novak Đoković je izbačen sa US opena nakon što je slučajno pogodio sudiju lopticom u završnici prvog seta 4. kola protiv Karenja Buste. Iako nije namjerno bacio lopticu, i ona nije upućena snažno, teatralna reakcija sudije, koja je odigrala pravu "oskarovsku ulogu" uticao je na odluku zvaničnika, među kojima je i Federerov zemljak, da Novak bude suspendovan.

djokovic

Iako Novak nije želio da otkrije identitet sudije koju je pogodio, inostrani mediji su saznali da je u pitanju Laura Klark (57), koja je iz grada Ovensboro u američkoj saveznoj državi Kentaki.

Njeni prijatelji su otkrili da je ona dobro i da je bila u mogućnosti da nesmetano izađe sa terena. Upravo to što je napustila teren bio je i glavni argument organizatorima da suspenduju Novaka, piše Telegraf.

Mnogi Novakovi navijači bijesni su na sudiju koja je teatralno odglumila povredu, a njene fotografije na Instagramu izazivaju sumnju, jer je u pitanju osoba koja je zaluđena alkoholom.

Učitaj još novosti