03. 09. 2020 - 21:06
SRBIJA ISMIJALA VELJKA KAO NIKADA Bijes kuljao iz sina ratnog...
907
Shares
SRBIJA ISMIJALA VELJKA KAO NIKADA Bijes kuljao iz sina ratnog zločinca dok se na mjerenju mrštio i unosio u facu za glavu nižem protivniku

PRED SUTRAŠNJU BORBU

SRBIJA ISMIJALA VELJKA KAO NIKADA Bijes kuljao iz sina ratnog zločinca dok se na mjerenju mrštio i unosio u facu za glavu nižem protivniku

03. 09. 2020 - 21:06
0
Shares

Veljko Ražnatović se vraća u ring poslije osam mjeseci. Protivnik mu je Denis Kozakov iz Ukrajine, koji će, sudeći po fotografijama s mjerenja, biti "topovsko meso" za sina ratnog zločinca.

1

Arkanov sin i srbijanske pjevaljke je značajno fizički dominantniji u odnosu na protivnika, viši je od njega za glavu, pa je Kozakovu bilo nezgodno na suočavanju, jer je morao skroz da izvije vrat da bi mogao da gleda protivnika u oči. To je izazvalo salve podsmijeha na društvenim mrežama, a ismijavali su ga i u Srbiji.

2

Ražnatović je, pišu tamošnji mediji, bio motivisan da već na mjerenju pokaže protivniku šta ga čeka u ringu u petak uveče poslije 20 sati, kada počinje "Balkan boxing revija" u kojoj će on biti glavna zvijezda večeri.

Dosad neporaženi srpski bokser, koji je zabilježio 8 pobjeda iz isto toliko mečeva, smatra da se njegov rival neće lijepo provesti u ringu, a osim mrkih pogleda, bilo je i gurkanja i unošenja u lice.

veljko

- Iritantan mi je lik, ne krijem, mislim da se neće dobro provesti u ringu. Naravno, svaka mu čast na hrabrosti, odmah je prihvatio da se bori, dok su mnogi odustali. Fer-plej je zagarantovan, ali i nokaut, iskreno verujem. Nastaviću gde sam stao u svom pohodu na evro-titulu - rekao je Ražnatović poslije mjerenja.

Ukrajinac tvrdi da je Ražnatović paklen borac, ali vjeruje da će uspjeti da pokvari njegov perfektni niz.

veljkoraznatovic

- Gledao sam njegove mečeve, paklen borac, što govori i njegov skor. Međutim, vrijeme je da se pokvari perfektan niz koji ima - rekao je Kozakov.

Veljkov meč će biti poslednji na reviji, koja počinje od 20 sati, a svi učesnici, treneri i organizatori će biti testirani i ispunjavati sve preporuke Vlade Srbije vezane za borbu s koronom. Publike neće biti, ali će megdan biti direktno prenošen na TV Arenasport 1.

veljko-raznatovic-24-830x0

Inače, ukrajinski borac do sada u karijeri ima sedam pobjeda i čak devet poraza, što itekako ide u prilog onima koji ismijavaju Cecinog sina tvrdeći da mu namještaju amatere u ringu, te da još nije imao pravo iskušenje...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti