03. 09. 2020 - 18:44
NAVIJAČI IZ HRVATSKE MASKIRANI U SRBE DOLAZE U CG! Milo...
907
Shares
NAVIJAČI IZ HRVATSKE MASKIRANI U SRBE DOLAZE U CG! Milo Đukanović unajmio HULIGANE da prave nerede POD SRPSKOM ZASTAVOM!

NACIONALIST TVRDI

NAVIJAČI IZ HRVATSKE MASKIRANI U SRBE DOLAZE U CG! Milo Đukanović unajmio HULIGANE da prave nerede POD SRPSKOM ZASTAVOM!

03. 09. 2020 - 18:44
0
Shares

Tomislav Sabljo, pripadnik hrvatskih kriminalnih krugova, koji je prije nekoliko dana pušten na slobodu iz zatvora, dobio je zadatak da regrutuje pripadnike ekstremnih navijačkih grupa iz Splita i Zagreba, i da u najkraćem mogućem roku organizuje njihov odlazak u Crnu Goru.

Prema navodima lista ''Nacionalist'' oni bi tamo dobili srpske i stare crnogorske zastave i ostala prateća obilježja, a potom bi bili uključeni u izazivanje incidenata na etničkoj i vjerskoj osnovi u primorskim gradovima, za koje bi bili optuženi simpatizeri prosrpskih partija.hrvatskanavijaci

Dalje se navodi kako bi dio ovih lica bio upućen u Podgoricu, kao podrška aktivistima Demokratske partije socijalista i njoj bliskih komitskih organizacija uoči "patriotskog" skupa najavljenog za 6. septembar.

- Ovaj primer pokazuje da rukovodstvu DPS ništa nije strano u očajničkom pokušaju da se nakon debakla na nedeljnim izborima po svaku cenu održi na vlasti. Međutim, crnogorska javnost je momentalno prepoznala ko stoji iza izazivanja navodnih etničkih i verskih incidenata nakon izbora, zbog čega se može oceniti da će i ovaj pokušaj svaljivanja krivice na čelnike pobedničkih opcija za pomenute incidente biti unapred osuđen na propast - piše „Nacionalist".

Učitaj još novosti