21. 08. 2020 - 17:07
SIN RATNOG ZLOČINCA I PJEVALJKE PONOVO U RINGU: Nastavlja put...
907
Shares
SIN RATNOG ZLOČINCA I PJEVALJKE PONOVO U RINGU: Nastavlja put ka EVRO-TITULI!

VELJKO RAŽNATOVIĆ

SIN RATNOG ZLOČINCA I PJEVALJKE PONOVO U RINGU: Nastavlja put ka EVRO-TITULI!

21. 08. 2020 - 17:07
0
Shares

Veljko Ražnatović (23), najperspektivniji srpski bokser, trebalo je ove godine već da ima tri meča: 27. marta u Budvi (Crna Gora), 16. aprila u Zvorniku (BiH) i na kraju 29. avgusta na otvorenom u Nišu. Međutim, sve te spektakle zakočila je korona!

veljko4

Ipak, ljudi iz “Balkan boksing”, organizacije koja brine o karijeri srpskog najboljeg kruzeraša, nisu sjedjeli skrštenih ruku. Pronađeno je jedino moguće rešenje u ovoj situaciji: sin ratnog zločinca i pjevaljke Cece će boksovati 4. septembra u Beogradu, bez publike, ali uz direktan prenos na TV Arenasport. Biće to prvi od dva-tri planirana kvalifikacioni meč u narednih godinu i po na putu do zacrtanog cilja - meča za evro-titulu!

veljko

- Konačno ću ponovo u ring! Preduga pauza za svakog profesionalca, ali šta je tu je, korona je ceo svet paralizovala. Nastavljam put ka evro-tituli, zna se da je to već dugo moj cilj. Vidite po medijima i društvenim mrežama da sam u punoj formi, treniram triput dnevno pod vođstvom Ivana Alimpića u “Serbian fighter”, kao zapeta sam puška. Pucam od snage, pucaće i u ringu, verujte mi - u svom stilu će Ražnatović.

veljkoraznatovic

Ime Veljkovog rivala se još krije, ali je riječ o takođe perspektivnom i kvalitetnom borcu, a u tajnosti je i lokacija gdje će meč biti održan. Ono šo je poznato jeste da će Veljkov meč biti posljednji na toj reviji boksa, da će prije njega u ring takođe kvalitetni domaći i inostrani borci u uvodnim borbama, a da će učesnici, treneri i svi prisutni u hali tog dana biti testirani i ispunjavati sve preporuke Vlade Srbije vezane za borbu s koronom.

VELJKOV UČINAK U PROFI KARIJERI:

Mečeva 8

Pobjeda 8

Pobjeda nokautom 5

Učitaj još novosti