18. 08. 2020 - 09:00
KRISTIJANO RONALDO NAREDIO UPRAVI JUVENTUSA, ZBOG NJEGA DOVODE...
907
Shares
KRISTIJANO RONALDO NAREDIO UPRAVI JUVENTUSA, ZBOG NJEGA DOVODE IGRAČA REAL MADRIDA: Ovo bi moglo promijeniti život LUKE JOVIĆA

KRISTIJANO RONALDO NAREDIO UPRAVI JUVENTUSA, ZBOG NJEGA DOVODE IGRAČA REAL MADRIDA: Ovo bi moglo promijeniti život LUKE JOVIĆA

18. 08. 2020 - 09:00
0
Shares

Srpski reprezentativac je bio na izlaznim vratima iz slavnog kluba, sve dok se ovog ponedeljka nije oglasio Kristijano Ronaldo.

Luka Jović se uopšte nije naigrao u svojoj prvoj sezoni u madridskom Realu, ponajviše zbog činjenice da je trener Zinedin Zidan najčešće igrao samo sa jednim isturenim golgeterom, a to mjesto je bilo i ostalo rezervisano za Karima Benzemu.

screenshot-12

Baš njega - Kristijano Ronaldo želi da vidi uz sebe u Juventusu, a to bi moglo da pomogne Joviću da ostane u Realu.

Naime, "Gazeta delo sport", najuticajniji sportski list u Italiji, donosi informaciju da je slavni Portugalac zatražio od uprave "stare dame" da "mu ovog ljeta dovedu Benzemu za saigrača".

Ronaldu se može da traži šta god poželi, jer je najveća zvijezda slavnog kluba, a ima i dobar razlog zašto baš francuskog golgetera želi uz sebe:

screenshot-11

Dok su igrali zajedno u Realu, znali su da haraju.

U Juventusu Ronaldo ima na raspolaganju sjajne saigrače, ali niko nije u "Benzeminom ritmu", bar u ovoj, zbog korona virusa "prepolovljenoj" sezoni.
Paulo Dibala je dao 17 golova na 46 utakmica (i traži veliko povećanje plate), Gonzalo Iguain zastao 11 na 44... Niko više od Ronaldovih saigrača nije ni do pet "dobacio". Benzema je sam dao svega jedan manje nego Dibala i Iguain zajedno, pa je to, uz višegodišnje sjajno prijateljstvo, i razlog što ga Kristijano ponovo želi uz sebe.

Ako Real proda Benzemu Juventusu dvije godine prije isteka aktuelnog ugovora, i tako se ispuni Ronaldova želja, onda bi se raspršile mnoge glasine o tome da Jović napušta slavni španski klub ovog ljeta.

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti