13. 08. 2020 - 13:24
Uveo je PSG u polufinale LP nakon 26 godina čekanja, a sada...
907
Shares
Uveo je PSG u polufinale LP nakon 26 godina čekanja, a sada objavljene tužne vijesti

Uveo je PSG u polufinale LP nakon 26 godina čekanja, a sada objavljene tužne vijesti

13. 08. 2020 - 13:24
0
Shares

Parižani su do pobjede došli golovima Marquinhosa i Erica Maxima Choupo-Motinga u sudijskoj nadoknadi, a jedini gol za Atalantu zabio je Mario Pašalić

PSG je jučer slavio protiv Atalante s 2:1 i tako prošao u svoje prvo polufinale Lige prvaka nakon 26 godina.
 
Parižani su do pobjede došli golovima Marquinhosa i Erica Maxima Choupo-Motinga u sudijskoj nadoknadi, a jedini gol za Atalantu zabio je Mario Pašalić.

Ovaj uspjeh koji se za PSG može nazvati historijskim došao je pod vodstvom njemačkog stručnjaka Thomasa Tuchela. Nijemac je šef PSG-ove struke od 2018. godine, a već u svojoj drugoj sezoni uspio je ono što mnogi prije njega nisu mogli.

Ipak, bogati vlasnici PSG-a to ne vide tako. Još prije utakmice pričalo se da bi Tuchel mogao dobiti otkaz ako ispadne od Atalante, a Sky Sports sada piše da bi čelnici PSG-a rado zamijenili Tuchela bez obzira na ishod njegova pohoda u Ligi prvaka.

Kandidat za njegova nasljednika je Massimiliano Allegri koji je od otkaza u Juventusu prošle godine bez posla, a ovo nije prvi put da mu PSG nudi mjesto trenera.

Htjeli su ga dovesti i kad je iz Milana odlazio u Juventus, ali tada je talijanski prvak bio uvjerljiviji. Sada se čini puno realnijim da Allegri dođe u PSG ako se vlasnici kluba zbilja odreknu Tuchela.

Podsjetimo, Tuchel odrađuje historijsku sezonu za PSG i bez uspjeha u Ligi prvaka. Osvojio je Ligu, oba francuska Kupa i Superkup.

Učitaj još novosti