13. 08. 2020 - 12:53
REAL PRAVI VELIKU ČISTKU, RJEŠAVA SE VELIKIH FUDBALERA: Jović...
907
Shares
REAL PRAVI VELIKU ČISTKU, RJEŠAVA SE VELIKIH FUDBALERA: Jović odlazi iz kluba, A NAJVEĆE IZNENAĐENJE JE OVAJ IGAČ

REAL PRAVI VELIKU ČISTKU, RJEŠAVA SE VELIKIH FUDBALERA: Jović odlazi iz kluba, A NAJVEĆE IZNENAĐENJE JE OVAJ IGAČ

13. 08. 2020 - 12:53
0
Shares

Srpski fudbalski internaconalac na izlaznim je vratima Reala iz Madrida poslije sezone u kojoj se defintivno nije snašao i koju će pamtiti uglavnom po ekscesima i lošim stvarima.

Ali nije Luka Jović jedini koji će se oprostiti od Reala.. Lista onih kojih će se "kraljevski klub" rešiti u prelaznom roku je podugačka, a na njoj su takvi fudbaleri da bi Srbin komotno mogao da kaže da je u probranom društvu. Naravno da su okolnosti drugačije.

luka1

Foto:AP

Nakon eliminacije iz Lige šampiona od Mančester sitija u Madridu su shvatili da je neophodno renoviranje ekipe, pa će fudbalsku sreću, osim Jovića, na drugom mjestu morati da potraže i neke velike fudbalske zvijezde.

luka2

Foto:EPA

Prvi je sigurno Garet Bejl, koji će kako stoje stvari u Totenhem, i čijem će se odlasku u Realu baš obradovati jer predstavlja ogroman finansijski teret klubu. Ništa manje zvučno ime je Hames Rodrigez, koji će po svemu sudeći ostati u Madridu, ali u crveno-bijelom dresu Atletika.

Blizu odlaska je i Isko jer nije zadovoljan minutažom, a šuška se da će ga novi menadžer Juventusa Andrea Pirlo rado prihvatiti u Torinu.

luka3

Foto:AP

Slična je situacija i sa Lukasom Vaskezom, koji ne želi da bude 12. igrač, a izvjesno je da će ispisnicu dobiti i Brahim i Marijano Dijaz. Ponudu od Rome želi da prihvati Načo Fernandez, a klub će napustiti i Serhio Rehulion, koji je igrao kao pozajmljen igrač za Sevilju.

luka4

Foto:EPA

I za kraj, odlični Marselo bi mogao da krene putem Kristijana Ronalda i zajedno sa Iskom obučen crno-beli dres Stare dame.

Sport.ba/Kurir sport 

Učitaj još novosti