12. 08. 2020 - 08:02
KAKVA MAJSTORIJA! ADAMA TRAORE ČUDESNIM TRIKOM IZBORIO PENAL:...
907
Shares
KAKVA MAJSTORIJA! ADAMA TRAORE ČUDESNIM TRIKOM IZBORIO PENAL: Njegova tajna je u ulju za bebe

KAKVA MAJSTORIJA! ADAMA TRAORE ČUDESNIM TRIKOM IZBORIO PENAL: Njegova tajna je u ulju za bebe

12. 08. 2020 - 08:02
0
Shares

Wolverhampton i Sevilla u Duisburgu su odigrali utakmicu četvrtfinala Europa lige, a u sljedeću fazu prošla je Sevilla s 1:0 pogotkom Ocamposa u 88. minuti utakmice.

Banega je ubacio s desne strane, a Luis Ocampos lijepim udarcem glavom zabio za pobjedu i prolazak u polufinale gdje Sevillu čeka Manchester United. 

screenshot-1

Traore pretrčao cijelu momčad Seville

Utakmicu je osim Ocamposa obilježio i fantastični Adama Traore. Englezi su bolje ušli u susret, a u 12. minuti su imali veliku priliku nakon što je upravo Traore srušen u šesnaestercu. Penal je izveo Raul Jimenez, ali je to učinio očajno i Bono mu je obranio.

Ipak, ono po čemu će ta akcija ostati upamćena je sprint Traorea koji je uzeo loptu duboko na polovici svoje momčadi i s njom odjurio do kaznenog prostora Seville gdje ga je srušio Diego Carlos. Prema prvim informacijama, Traore je pretrčao 60 metara za osam sekundu s loptom u nogama.


I inače briljantan, a koristi i poseban trik

Traore je poznat po svojoj izuzetnoj fizičkoj snazi i brzini kojima pravi velike probleme konkurenciji. Kako je u trku često za sve neuhvatljiv, protivnici su se počeli služiti raznim trikovima i najčešće ga povlače za ruke, što Traoreu može naštetiti.

U utakmici protiv Crystal Palacea (pobjeda Wolvesa 2:0), španjolskog ofenzivca su fizioterapeuti namazali spomenutim uljem.

"To radimo da zaštitimo Adamu. On je toliko brz da ga braniči vuku za ruke kako ih ne bi prošao. To mu je uzrokovalo iščašenje ramena za vrijeme utakmice. Mazanje ruku dječjim uljem otežat će protivnicima da ga uhvate za ruku i tako ćemo spriječiti daljnje oštećenje ramena", rekao je jedan dužnosnik Wolvesa za The Sun.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti