11. 08. 2020 - 20:47
Djevojka jednog od najboljih igrača Premiershipa u nikad...
907
Shares
Djevojka jednog od najboljih igrača Premiershipa u nikad provokativnijem izdanju: Manekenka mamila uzdahe na plaži, a tek šta je radila...

RUBY MAE

Djevojka jednog od najboljih igrača Premiershipa u nikad provokativnijem izdanju: Manekenka mamila uzdahe na plaži, a tek šta je radila...

11. 08. 2020 - 20:47
0
Shares

Ruby Mae, djevojka napadača Totzenhama Dele Allija, napravila je pravu pometnju na plaži samom pojavom u atraktivnom kupaćem kostimu!

Dele i Ruby godišnji odmor provode u Grčkoj, a "paparaci" im jednostavno nisu dali moira od trenutka kada su kročili na plažu. Imali su šta i da "ulove" s obzirom na to da je ovaj par često razmjenjivao nježnosti - kako na ležaljci, tako i u vodi! Fotke možete pogledati OVDJE.

Njih dvoje su inače zajedno još od 2016. godine, a u centru pažnje su najviše bili 2018. godine kada je u javnosti procurio snimak kako Ruby oralno zadovoljava Allija, i to dok neko treći snima.

Ruby je inače manekenka za donje rublje, a prošle godine se pominjalo da su okončali vezu zbog toga što je as Pijevaca pao na čari atraktivne starlete Megan Barton-Hanson s kojom se navodno tajno viđao nekoliko mjeseci.

- Svidjela mu se na pravi pogled i odmah je otišao do nje. Odmah mu je zapala za oko, tažio je njen broj telefona i pozvao ju je na večeru. Megan je bila uzbuđena. Između njega i Ruby je definitivno sve gotovo - rekao je tada za ''The Sun'' izvor blizak fudbaleru početkom prošle godine.

Ili su to bila samo nagađanja tabloida ili je Ruby uspjela da se izbori za Alija - nije poznato, ali ovaj par zasigurno uživa u čarima Grčke...

 

Učitaj još novosti