11. 08. 2020 - 15:41
Zvezdi prijeti neugodno gostovanje, težak ždrijeb za Crnogorce...
907
Shares
Zvezdi prijeti neugodno gostovanje, težak ždrijeb za Crnogorce i Sarajevo

Zvezdi prijeti neugodno gostovanje, težak ždrijeb za Crnogorce i Sarajevo

11. 08. 2020 - 15:41
0
Shares

Jučer  je u Uefinom sjedištu u Nyonu održan ždrijeb 2. pretkola Lige prvaka.

Hrvatski prvak Dinamo igrat će 25. ili 26. kolovoza u gostima kod pobjednika susreta između malteške Floriane i rumunjskog Cluja, dok će Lokomotiva biti domaćin bečkom Rapidu.

Potencijalne protivnike doznali su i klubovi iz regije. Crvena zvezda, koja će u 1. pretkolu igrati protiv prvaka Gibraltara (Europa) u 2. ide u goste pobjedniku susreta Dinamo Tbilisi - Tirana. To znači da bi Beograđani mogli na vruće gostovanje u Albaniju. Na stadionu u Tirani neće biti gledatelja, ali nema sumnje da bi srpski klub imao vatreni doček u albanskoj metropoli.

zvezdi-prijeti

Sarajevo u 1. pretkolu igra u gostima kod Connah's Quay Nomadsa. Prođe li Velšane, prvak BiH u 2. pretkolu ima teško gostovanje kod Dinama iz Tbilisija ili kod kazahstanske Astane.

Težak ždrijeb Crnogorcima

Bolje sreće nije bila ni crnogorska budućnost koja u 1. pretkolu dočekuje jaki Ludogorec, a prođe li Bugare, u 2. pretkolu bi bila domaćin Midtjyllandu.

Celje je u 1. pretkolu domaćin irskom Dundalku, ali zbog situacije s koronavirusom ne može igrati na svojem stadionu pa će Slovenci ugostiti Irce u mađarskom Ujpestu. Naime, Slovenija nije na "zelenoj" listi Irske, što znači da bi igrači Dundalka po povratku iz Slovenije morali biti u dvotjednoj izolaciji.

Ako prođe Dundalk, Celje bi u 2. pretkolu bilo domaćin pobjedniku susreta između norveškog Moldea i finskog KuPS-a.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti