11. 08. 2020 - 15:39
Određena službena lica za utakmice trećeg kola m:tel PL BiH
907
Shares
Određena službena lica za utakmice trećeg kola m:tel PL BiH

Određena službena lica za utakmice trećeg kola m:tel PL BiH

11. 08. 2020 - 15:39
0
Shares

U utorak od 17 sati prvi na teren će izaći igrači Željezničara i Borca, a derbi meč će suditi Ermin Sivac iz Zenice. Njegovi asistenti na ovom meču će biti Arnel Novalić i Stefan Tešanović, dok će četvrti sudija biti Sabrija Topalović.

Drugu utakmicu u utorak od 19 sati na Pecari će odigrati Široki Brijeg i Velež, a taj meč će suditi sudije iz Sarajeva. Glavni sudija će biti Admir Šehović, asistenti će biti Moamer Čaušević i Emir Zahiragić, a četvrti sudija Adis Mulahasanović.

odredjena

U srijedu u 17 sati potencijalno zanimljiv duel će odigrati Sarajevo i Tuzla City, a pravdu će dijeliti Luka Bilbija iz Prijedora, sa asistentima Sretenom Udovičićem i Josipom Čolićem. Četvrti sudija na Koševu će biti Dragan Petrović.

Pola sata kasnije počinju utakmice Krupa – Olimpik i Sloboda – Mladost. Sudijsku četvorku u Krupi predvodi Dražen Marić iz Bijeljine, asistenti su Aleksandar Smiljanić i Mirza Čejvanović, a četvrti sudija je Miloš Gigović. Meč u Tuzli će suditi Danijel Bojo iz Kiseljaka, sa asistentima Igorom Radakovićem i Borisom Dujmovićem, dok je četvrti sudija Antoni Bandić.

Kolo će utakmicom od 19 sati zatvoriti Zrinjski i Radnik, a glavni sudija u Mostaru će biti Haris Kaljanac iz Sarajeva, asistiraće mu Dženan Milić i Enes Đozić, dok je Admir Musić četvrti sudija.

Sport.ba/PLBIH

Učitaj još novosti