11. 08. 2020 - 10:34
GALIJANI OTVORENO O NOVOM TRENERU JUVENTUSA, ALI I O RONALDU:...
907
Shares
GALIJANI OTVORENO O NOVOM TRENERU JUVENTUSA, ALI  I O RONALDU: Pojeo dvije velike paste, pola hljeba i ZATRESAO MREŽU DVA PUTA, hit snimak

GALIJANI OTVORENO O NOVOM TRENERU JUVENTUSA, ALI I O RONALDU: Pojeo dvije velike paste, pola hljeba i ZATRESAO MREŽU DVA PUTA, hit snimak

11. 08. 2020 - 10:34
0
Shares

Nekadašnji potpredsjednik Milana, Adrijano Galijani je otkrio da se čuo sa novim trenerom Juventusa, Andreom Pirlom!

screenshot-10

"Upravo sam se čuo sa Andreom preko telefona, smijao se kao ludak! Sreli smo se petog avgusta na prijateljskoj utakmici mladih igrača Juventusa, a tada sam mu rekao 'Vidjet ćeš Andrea, imaćeš sjajnu kariejru, sudbina ti je da budeš i uspješan kao trener!' Ali nisam očekivao da će za tri dana postati trener Juventusa, kad sam ga podsjetio na naš razgovor, samo se smijao, i to preglasno!" - otkrio je Galijani, te je otkrio da je Pirlo stvoren za taj posao:

"On je već bio trener kada je igrao, a teren nikada neće da izda! Kad bih morao da opišem Andreu sa jednom riječju, rekao bih inteligencija!" 

Obrazložio je svoj izbor:

"Ta riječ ga najbolje opisuje. Kada je bio studen, Andrea je učio! Protivnika, kontekst, situaciju, sve! Još jedan igrač koji je učio kao "lud" je Pipi (Filipo Inzagi). Kada razmišljam o nekom igraču, ja prvo njega pozovem, moram da napravim izvještaj!" - rekao je Galijani.
U istom intervjuu je pričao i o Brazilcima:

"Ronado nije učio, kao ni Ronaldinjo! Sjećam se jednog dana prije njegove druge utakmice za nas (AC Milan), protiv Sijene, pojeo je dva velika tanjira paste i upotrebio je pola hljeba kako bi očistio sos sa tanjira. Anćeloti mu je tada rekao: 'Fenomeno, znaš da imaš utakmicu sutra, nemoj da preteraš!', a ovaj mu je odgovorio: 'Igrač koji me čuva zna da će igrati protiv Ronalda, tako da je to njegov problem!'. On je tada postigao dva pogotka, kakav fenomen!" 

Sport.ba/Alo

Učitaj još novosti