11. 08. 2020 - 09:27
ZGODNA SPORTISTKINJA UPOZNALA ĐOKOVIĆA I OSTALA PRESTRAVLJENA,...
907
Shares
ZGODNA SPORTISTKINJA UPOZNALA ĐOKOVIĆA I OSTALA PRESTRAVLJENA, OVO OD NJEGA NIJE OČEKIVALA: Pogledajte šta se desilo!

ZGODNA SPORTISTKINJA UPOZNALA ĐOKOVIĆA I OSTALA PRESTRAVLJENA, OVO OD NJEGA NIJE OČEKIVALA: Pogledajte šta se desilo!

11. 08. 2020 - 09:27
0
Shares

Njemačka hokejašica na travi Nike Lorenc, pričala je o svom prvom susretu sa najboljim teniserom svijeta Novakom Đokovićem, 2016. godine na Olimpijskim igrama u Riju i istakla da je imala spisak sportista sa kojima je htjela da se upozna.

screenshot-13

- Naravno, pričale smo o tome koga baš želimo da upoznamo od velikih zvijezda i Novak Đoković je bio visoko na toj listi. Baš kada sam mislila da mogu da prestanem da budem turista i da ponovo postanem ambiciozni spotista, srele smo Đokovića tokom njegovog večernjeg trčanja. Saigračice su me gledale očekujući nešto, pitale su se zašto ništa ne preduzimam. Po prvi put u životu sam bila potpuno prestravljena - rekla je ona.

Ipak, jedna njena drugarica je reagovala i Srbina pozvala da se slikaju.

screenshot-14


- Na sreću pa je jedna od mojih drugarica hitro reagovala i potrčala za Đokovićem da bi ga pitala da se slikamo. On je, naravno, bio potpuno opušten, odgovorio nam je na Njemačkom i sa njom dotrčao do nas. Pošto sam i dalje bila potpuno zaleđena svi su, pa i sam Đoković, morali na slici da se pozicioniraju oko mene. I dalje ne znam kako sam na slici završila sa ogromnim kezom na licu - rekla je ona.

Sport.ba/Kurir 

Učitaj još novosti