10. 08. 2020 - 12:25
PORTUGALAC UŽIVA UZ PRELIJEPU ZARUČNICU Georgina i Ronaldo...
907
Shares
PORTUGALAC UŽIVA UZ PRELIJEPU ZARUČNICU Georgina i Ronaldo novom fotografijom doslovno

INSTAGRAM

PORTUGALAC UŽIVA UZ PRELIJEPU ZARUČNICU Georgina i Ronaldo novom fotografijom doslovno "zapalili" društvene mreže

Sport.ba
10. 08. 2020 - 12:25
0
Shares

Cristiano Ronaldo već u osmini finala Lige prvaka završio je put sa svojim Juventusom. Devetorosturke uzastopne prvake Italije šokirao je Lyon, koji ih je apsolutno nenadano zaustavio.

Portugalac je u revanšu postigao dva pogotka, ali to im nije bilo dovoljno za prolaz. Ronaldo je djelovao neutješno jer neće učestvovati na završnom turniru u Lisabonu.

Ipak, čini se da je ponajbolji igrač svijeta brzo zaboravio ispadanje, barem ako je suditi prema narednoj fotografiji. Georgina Rodriguez, njegova zaručnica na Instagramu je skupila preko tri miliona "lajkova" za samo nekoliko sati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

C❤️G

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Očigledno je da Cristiano i lijepa Georgina uživaju na odmoru, u svojoj skupocijenoj jahti. Ronaldo će tako završnicu Lige prvaka gledati, ako će je uopće i gledati, na ljetovanju. 

Inače, ceh ispadanja platio je trener Maurizio Sarri, koji je već bivši. Ekipu je preuzeo legendarni Andrea Pirlo, a Cristiano se oglasio nakon svega na društvenim mrežama. O Sarriju ni riječi...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que aproveche mi amor ????????

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

"Ova sezona za nas je gotova, puno kasnije nego inače, ali ipak ranije nego što smo očekivali. Sad je vrijeme za razmišljanje i analizu uspona i padova, jer je kritičko razmišljanje jedini način za poboljšanje. Ogroman klub poput Juventusa mora uvijek razmišljati kao najbolji na svijetu, raditi kao najbolji na svijetu, kako bismo se mogli nazvati jednim od najboljih i najvećih klubova na svijetu.

Osvajanje Serie A još jednom u tako teškoj godini nešto je na što smo ponosni. Osobno, to što sam zabio 37 golova za Juventus i 11 za Portugal nešto je zbog čega se suočavam s budućnosti pun ambicija i želje da radim sve bolje i bolje. Ali navijači traže i očekuju više od nas i to im moramo dati. Moramo ispuniti najveća očekivanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The 2019/20 season is over for us, much later than usual but yet sooner than we expected. Now it’s time for reflection, time to analyse the ups and downs because critical thinking is the only way to improve. A huge club such as Juventus must always think like the best in the world, work like the best in the world, so that we can call ourselves one of the best and biggest clubs in the world. Winning the Serie A once again in such a difficult year is something that we are very proud of. Personally, scoring 37 goals for Juventus and 11 for the Portuguese National Team is something that makes me face the future with renewed ambition and desire to keep doing better and better each year. But the fans demand more from us. They expect more from us. And we have to deliver, we must live up to the highest expectations. May this short vacation break allow us all to make the best decisions for the future and come back stronger and more committed than ever. . See you soon! ????????????????

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Neka nam ova kratka stanka za godišnji odmor omogući da donesemo najbolje odluke za budućnosti i vratimo se snažniji i predaniji nego ikad. Vidimo se uskoro", stoji u Ronaldovoj objavi.

Učitaj još novosti