08. 08. 2020 - 23:54
Rojo se prisjetio trenutka kada je Ibrahimovića nazvao...
907
Shares
Rojo se prisjetio trenutka kada je Ibrahimovića nazvao

Rojo se prisjetio trenutka kada je Ibrahimovića nazvao "nosati": 'Mogao me ubiti'

08. 08. 2020 - 23:54
0
Shares

Zlatan Ibrahimović bio je uključen u veliki skandal u svlačionici Manchester Uniteda prije nekoliko sezona, a na kraju je morao reagovati i Jose Mourinho, tadašnji trener ove ekipe.

Svega se prisjetio Marcos Rojo, koji je novinarima ispričao šta se tada zapravo dogodilo.

rojo-ibra

"Htio je sve lopte. Vodili smo tada, ne sjećam se protivnika, ali znam da smo bili u prednosti. Igrao sam na poziciji štopera. U jednom trenutku Pogba je bio sam na lijevoj strani, a Zlatan na desnoj. Odabrao sam Pogbu, a Zlatan me krenuo proklinjati. 'Ušuti nosati', dobacio sam mu, te smo se krenuli svađati", započeo je Rojo.

"Kada je završeno poluvrijeme ušao sam u svlačionicu, te sam krenuo skidati svoje kopačke. Onda je ušao Zlatan i bio je jako ljut. Pogledao me je, šutirao nešto na podu i pitao kako sam ga nazvao. Ustao sam i pitao njega šta je on rekao meni prije toga, iako sam mu na licu vidio da bi me mogao ubiti".

Srećom po Roja odmah su se umiješali neki iskusni igrači, a na kraju je reagovao i Mourinho.

"Srećom po mene stariji igrači su odmah stali između nas dvojice. Zatim je u svlačionicu ušao Mourinho i počeo je vrištati i šutirati stvari po svlačionici. Nastao je pravi haos, ali se se srećom sve brzo smirilo".

Sport.ba/SportSport

Učitaj još novosti