08. 08. 2020 - 23:47
Svi su se pokupili s Etihada, a na terenu su ostali samo Pep i...
907
Shares
Svi su se pokupili s Etihada, a na terenu su ostali samo Pep i Zidane

Svi su se pokupili s Etihada, a na terenu su ostali samo Pep i Zidane

08. 08. 2020 - 23:47
0
Shares

Manchester City je ušao u četvrtfinale Lige prvaka nakon što je u uzvratnoj utakmici odigranoj pred praznim tribinama stadiona Etihad svladao Real Madrid 2:1, istim rezultatom kojim je pobijedio i u prvoj utakmici odigranoj prije pet mjeseci u Španjolskoj.

Manchester City je poveo već u 9. minuti pogotkom Raheema Sterlinga nakon velike pogreške Realovog braniča Raphaela Varanea. Madriđani su izjednačili u 28. minuti, a strijelac je bio Karim Benzema. Nakon nove pogreške Varanea Manchester City je u 68. minuti poveo 2:1, a strijelac je bio Brazilac Gabriel Jesus.

svi-su-se-pokupili

Manchester City će u četvrtfinalu Lige prvaka igrati protiv Lyona koji je iznenađujuće izbacio Juventus. Dvoboj je na rasporedu u subotu 15. kolovoza (21 sat), a bit će odigran na stadionu Jose Alvalade u Lisabonu, na kojem svoje domaće utakmice igra Sporting.

Nakon utakmice su kamere na praznom stadionu Cityja kamere uhvatile trenere Reala i Cityja Zinedinea Zidanea i Pepa Guardiolu kako su pokraj terena uz aut-liniju ugodno razgovarali nekoliko minuta.

Dvije nogometne legende koje kao treneri imaju zajedno pet Liga prvaka prijateljski su čavrljale dok su svi igrači već napustili travnjak Etihada.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti