08. 08. 2020 - 08:02
DETALJ KOJI MNOGI NISU PRIMIJETILI: Evo šta je Zidane uradio...
907
Shares
DETALJ KOJI MNOGI NISU PRIMIJETILI: Evo šta je Zidane uradio nakon završetka susreta, POKAZAO KAKAV JE GOSPODIN

DETALJ KOJI MNOGI NISU PRIMIJETILI: Evo šta je Zidane uradio nakon završetka susreta, POKAZAO KAKAV JE GOSPODIN

08. 08. 2020 - 08:02
0
Shares

Zidane pokazao kakav je gospodin...

Iako ga je Guardiola po prvi put u karijeri izbacio sa svojom momčadi iz Lige prvaka, trener Reala Zinedine Zidane pokazao je kakav je gospodin, ne gubeći smiješak.

“Francuz nije izgubio osmijeh nakon što ga je eliminirao City i na kraju se oprostio od Lige prvaka i Guardiole na ovaj elegantan način”, stoji u opisu videa.

Nogometaši Manchester Cityja probili su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u uzvratnoj utakmici odigranoj pred praznim tribinama stadiona Etihad svladali gostujući Real Madrid s 2:1 (1:1), istovjetnim rezultatom kojim su slavili i u prvoj utakmici odigranoj prije pet mjeseci u Španjolskoj.

Manchester City je poveo već u 9. minuti pogotkom Raheema Sterlinga nakon velike pogreške Realova braniča Raphaela Varanea. Madriđani su izjednačili u 28. minuti, a strijelac je bio Karim Benzema. Nakon nove pogreške Varanea Manchester City je u 68. minuti poveo sa 2-1, a strijelac je bio Brazilac Gabriel Jesus.

Manchester City će u četvrtfinalu Lige prvaka igrati protiv Lyona koji je iznenađujuće izbacio Juventus. Dvoboj je na rasporedu u subotu, 15. kolovoza (21 sat), a bit će odigran na stadionu Jose Alvalade u Lisabonu na kojem svoje domaće utakmice igra Sporting.

Učitaj još novosti