07. 08. 2020 - 22:06
POKAZAO NA PENAL, NIJE NI POGLEDAO VAR Lyon je TEŠKO POKRADEN...
907
Shares
POKAZAO NA PENAL, NIJE NI POGLEDAO VAR Lyon je TEŠKO POKRADEN večeras, je li moguće da se ovo događa? (VIDEO)

LIGA PRVAKA

POKAZAO NA PENAL, NIJE NI POGLEDAO VAR Lyon je TEŠKO POKRADEN večeras, je li moguće da se ovo događa? (VIDEO)

07. 08. 2020 - 22:06
0
Shares

Šokirali su fudbaleri Olimpik Liona Juventus u petak uveče u Torinu. Poveli su već u 12. minutu sa 1:0 i tako bacili na konopce “staru damu”. U koliko-toliko ravnopravnu borbu za četvrtfinale Lige šampiona vratio je Italijane njemački sudija Feliks Cvajer u 42. minutu.

Naime, nakon slobodnog udarca, naivno napravljenog, na samoj ivici šesnaesterca, odgovornost da ga izvede preuzeo je naš Miralem Pjanić. Novi veznjak Barcelone je šutirao jako, ali ne i previše precizno. Direktno u tijelo Memfisa Depaja, koji je stajao u živom zidu.

Problem je nastao što je Depaj držao desnu ruku na svojim grudima, uz tijelo. Lopta ga je napucala, a Cvajer je procenio da je to dovoljno da pokaže penal. Bio je dobro postavljen i odluku je donio bez gledanja VAR-a. Gosti su se naravno bunili, Depaj je dobio i žuti karton.

Loptu je na bijelu tačku stavio Kristijano Ronaldo i pogodio. Juventus je izjednačio na 1:1 i od tog momenta su mu nedostajala još dva gola da eliminiše Francuze… Pogledajte spornu situaciju iz 42. minuta OVDJE.

 

Učitaj još novosti