07. 08. 2020 - 15:36
Bosanac stigao u Milano Berlusconijevim avionom. Sutra...
907
Shares
Bosanac stigao u Milano Berlusconijevim avionom. Sutra potpisuje ugovor karijere

Bosanac stigao u Milano Berlusconijevim avionom. Sutra potpisuje ugovor karijere

07. 08. 2020 - 15:36
0
Shares

Mirko Marić, bivši mladi reprezentativac BiH, danas je stigao u Milano privatnim letom koji je za njega organizirao Silvio Berlusconi, vlasnik Monze i bivši predsjednik Milana koji ga je kupio od Osijeka. Sutra će obaviti liječnički i potpisati za Monzu.
 
Nakon što su ga okupljeni novinari neko vrijeme čekali da izađe kroz vrata na aerodromu, Marić se obratio talijanskim novinarima i dao prvu izjavu.
 
“Jako sam sretan što sam ovdje, želim zahvaliti Berlusconiju, Gallianiju i Antonelliju što su vjerovali u mene. Vjerujem i ja u ovaj projekt i želim s Monzom ući u Serie A. U Hrvatskoj ima puno ljubitelja talijanskog nogometa, mnogi nogometaši sanjaju o tome da zaigraju ovdje. Moji idoli su Pippo Inzaghi, Paolo Maldini, Ibrahimović i Ronaldinho. Pokazat ću da četiri i po miliona eura uložena u mene nisu promašaj, želim pomoći Monzi da pobjeđuje. Naravno da bih volio dobiti i poziv u hrvatsku reprezentaciju, ako budemo pobjeđivali, zašto ne”, rekao je Marić okupljenim novinarima.

Kako doznaje Index.hr, Monza će Osijeku za Marića platiti šest i po miliona eura, a hrvatski prvoligaš imat će pravo i na 20% od sljedećeg transfera. Sam Marić spominje cifru od četiri i pol miliona eura, a njome barataju i talijanski mediji pa ostaje za vidjeti koji je tačan iznos transfera.

Učitaj još novosti