07. 08. 2020 - 13:35
NAJVEĆI TRANSFER SVIH VREMENA, MESSI NAPUŠTA BARCELONU: Sve je...
907
Shares
NAJVEĆI TRANSFER SVIH VREMENA, MESSI NAPUŠTA BARCELONU: Sve je dogovoreno

NAJVEĆI TRANSFER SVIH VREMENA, MESSI NAPUŠTA BARCELONU: Sve je dogovoreno

07. 08. 2020 - 13:35
0
Shares

Nedavno je najugledniji talijanski sportski list La Gazzetta dello Sport objavila da u Interu spremaju nevjerojatno bogatu ponudu za Messija

Otac i mednadžer jednog od najboljih nogometaša na svijetu Lionela Messija, Jorge, stigao je u petak u Milano i to je dodatno pojačalo spekulacije da dogovara transfer svojeg sina u Inter, piše Calciomercato.

Mediji u Italiji već neko vrijeme pišu da je Messi glavna meta Intera koji će ga pokušati dovesti u svoje redove 2021. godine, kada Argentincu istekne ugovor s Barcelonom i sada nagađaju da je Jorge došao u Italiju razgovarati sa čelnicima Nerazzura i dogovoriti ugovor za svojeg sina.

Jorge Messi je nedavno kupio i kuću u Milanu u blizini Interovog stadiona.

mes
 
Nedavno je najugledniji talijanski sportski list La Gazzetta dello Sport objavila da u Interu spremaju nevjerojatno bogatu ponudu za Messija i da će ga pokušati privući ugovorom vrijednim nevjerojatnih 260 miliona eura za četiri godine.

To znači da bi Argentinac po sezoni zarađivao 65 miliona eura.

Šesterostruki najbolji igrač svijeta pod ugovorom je do juna 2021. s jedinim klubom u kojem je igrao kao profesionalac, no prije nekoliko sedmiac radio Cadena Ser izvijestio je o zamrzavanju pregovora između Argentinca i Barçe, da bi Messi jako kritizirao upravu nakon što je naslov uzeo Real.

Učitaj još novosti