06. 08. 2020 - 16:08
OVO JE MILIONER KOD KOJEG JE SINIŠA IŠAO NA ŽURKU, ČEKA DIJETE...
907
Shares
OVO JE MILIONER KOD KOJEG JE SINIŠA IŠAO NA ŽURKU, ČEKA DIJETE SA 27 GODINA MLAĐOM DAMOM: Pogledajte slike, svi mu zavide!

OVO JE MILIONER KOD KOJEG JE SINIŠA IŠAO NA ŽURKU, ČEKA DIJETE SA 27 GODINA MLAĐOM DAMOM: Pogledajte slike, svi mu zavide!

06. 08. 2020 - 16:08
0
Shares

Italijanski milioner Đanluka Vaki organizovao je proslavu 53. rođendana, a među zvanicama u luksuznom ljetovalištu u Italiji našla se i porodica Mihajlović

screenshot-33

Svi oni, ali i još stotinu odabranih gostiju uživali su žurki koju je organizovao jedan od najekscentričnijih Italijana. 

Harizmatični Đanluka rođen 05. avgusta 1967. godine u Bolonji, gdje je i završio Univerzitet za ekonomiju i biznis.

screenshot-35

Kao preduzetnik radio je u različitim oblastima, turizma, do mode, a pažnju javnosti pruvukao je zbog načina života. Za kratko vrijeme postao je prava atrakcija, pa ga sada na Instagramu prati preko 16 miliona ljudi.

Đanluki zavide mnogi. Na samo jednoj stvari - što ga baš briga šta svijet misli, on u životu uživa 365 dana godišnje! Na razne načine.

Đanluka je biznismen i plejboj, posvećen modi, avanturi, prirodi i zgodnim ženama, uživa u čarima ljeta, a fotografije i snimke sa luksuznih destinacija i ludih žurki redovno objavljuje na svom profilu.

screenshot-37

Poznat je i po ekscentričnom načinu oblačenja, koji podrazumijeva odijela specifičnih boja i dezena, unikatne čizme i cipele, a posebno voli da provodi vreme u finim pidžamama i bosonog. Čitavo tijelo, od vrata pa na dole mu je prekriveno tetovažama, ali da ih nema, čini se, slika ne bi bila potpuna.

screenshot-36

Bio je poznat i po tome da je često mijenjao djevojke, dok na jednoj žurci nije upoznao svoju sadašnju djevojku, Šaron Fonseku koja je od njega mlađa 27 godina. Njih dvoje uskoro očekuju rođenje djeteta, a nedavno su otkrili javnosti da će biti djevojčica. 

Sport.ba/Kurir

Učitaj još novosti