06. 08. 2020 - 13:45
ON SUTRA NAPUŠTA KLUB, TUŽNA VIJEST ZA NAVIJAČE JUVENTUSA: Evo...
907
Shares
ON SUTRA NAPUŠTA KLUB, TUŽNA VIJEST ZA NAVIJAČE JUVENTUSA: Evo ko će ga zamijeniti

ON SUTRA NAPUŠTA KLUB, TUŽNA VIJEST ZA NAVIJAČE JUVENTUSA: Evo ko će ga zamijeniti

06. 08. 2020 - 13:45
0
Shares

Talijanski prvak u petak će loviti 0:1 zaostatak protiv Lyona u osmini finala, a ta utakmica u slučaju ispadanja mogla bi biti posljednja na klupi Juventusa za Maurizija Sarrija

Glavni cilj Juventusa ove sezone je osvajanje Lige prvaka, trofeja koji je u Torino posljednji put stigao prije 24 godine.
 
Talijanski prvak u petak će loviti 0:1 zaostatak protiv Lyona u osmini finala, a ta utakmica u slučaju ispadanja mogla bi biti posljednja na klupi Juventusa za Maurizija Sarrija.

Talijanski novinar Tancredi Palmeri tvrdi da Juventus razmišlja o promjeni trenera te da je već kontaktirao nekoliko trenera širom Evrope. To znači da bi Sarri mogao dobiti otkaz i nakon ispadanja u eventualnom četvrtfinalu gdje ga čekaju City ili Real.
 
Novinar TuttoMercata otkriva kako je velika Juventusova želja Zinedine Zidane, bivši igrač tog kluba i aktualni trener madridskog Reala. Zidane nije dobio samo poziv iz Juventusa već i konkretnu ponudu, ali je odlučio ostati u Realu.

Juventus se nakon toga nastavio raspitivati kakva je situacija kod ostalih trenera pa su u konkurenciji trener Lazija Simone Inzaghi, Atalantin Gian Piero Gasperini te dvojac bez posla Mauricio Pochettino i Luciano Spalletti.

Učitaj još novosti