04. 08. 2020 - 23:47
Jordan je bio nadareniji od Pippena, ali Pippen je...
907
Shares
Jordan je bio nadareniji od Pippena, ali Pippen je...

Jordan je bio nadareniji od Pippena, ali Pippen je...

04. 08. 2020 - 23:47
0
Shares

Scottie  Pippen  bio je jedan od najboljih krilnih igrača u povijesti košarke. Iako je većinu karijere proveo u sjeni Michaela Jordana kao njegov savršeni pomoćnik u Chicago Bullsima, u najboljim danima mogao je bez problema sam nositi vrhunsku momčad.

Nikad nije tražio ulogu prve zvijezde Bullsa jer je i sam bio svjestan da je Jordan u svemu barem malo bolji od njega. Zapravo, skoro u svemu. Otkriven je detalj koji je izluđivao Jordana i tjerao ga na zavist prema suigraču.

Radi se o veličini ponosa.

jordan-je-bio-nadareniji-od-pippena-ali-pippen-je

Pomoćni trener Bullsa: Djevojke su čekale Pippena gdje god otišao

"Bio je jedan detalj u kojem je Pippen nadmašio Jordana, a to je sadržaj njegovih gaća. To je ubijalo Michaela. Trebali ste vidjeti sve te djevojke koje su čekale Pippena gdje god otišao", ispričao je svojedobno ondašnji pomoćni trener Bullsa Johnny Bach, ali nitko tu priču nije potvrdio jer se ipak radi o svojevrsnom tabuu i nikome u klubu nije bilo u interesu govoriti o nečemu što bi Jordanu moglo poljuljati samopouzdanje.

No sad je, piše Marca, na Redditu iskočio stari post jednog fana koji se u sezoni 1995./96. uspio ušuljati u svlačionicu Bullsa predstavljajući se kao novinar. On tvrdi da je tog dana slučajno vidio što Pippen skriva ispod struka.

"Dakle, Pippenov penis je dugačak dvije stope (60 cm)", započeo je fan/novinar svoju ispovijest na Redditu.

Provirio ispod ručnika koji mu je sezao do koljena

"Scottie se istuširao i izašao s ručnikom oko struka. Bio sam ondje s drugim novinarima, među kojima je bila i jedna žena. Sjeo je da navuče čarape i u tom trenutku mu je ispod ručnika provirio glavić. Ja i ta reporterka odmah smo se okrenuli i pretvarali se da nismo vidjeli to što smo vidjeli. Kad sam pogledao udaljenost između mojih prepona i koljena, shvatio sam da ono što sam upravo vidio treba biti u jebenom muzeju. Kad se konačno odjenuo i kad smo ga počeli intervjuirati, nisam mogao prestati gledati u područje između njegovog struka i koljena. Bio sam u potpunom šoku. Morao je biti dugačak tri stope. To čudovište je izvirilo šest-sedam centimetara ispod njegova koljena, i to dok je sjedio, pa sami izračunajte", stoji u postu ovog pseudonovinara.

Naravno, autor posta malo se zaigrao s brojkama i mjernim jedinicama, ali ako Pippenov ponos zaista seže do ispod koljena, vjerojatno spada među svjetske rekordere.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti