04. 08. 2020 - 18:20
SRBI RAZOČARANI, NOVAK ĐOKOVIĆ DONIO LOŠU ODLUKU! Na ovo...
907
Shares
SRBI RAZOČARANI, NOVAK ĐOKOVIĆ DONIO LOŠU ODLUKU! Na ovo uvijek

SRBI RAZOČARANI, NOVAK ĐOKOVIĆ DONIO LOŠU ODLUKU! Na ovo uvijek "GUBI VRIJEME", a ovako je svima ZAPUŠIO usta!

04. 08. 2020 - 18:20
0
Shares

Teniska sezona se uskoro nastavlja, a ATP će se restartovati Mastersom u Sinsinatiju, koji je na programu od 20. do 28. avgusta.

Novak Đoković će u singlu imati status prvog nosioca, a prema posljednjim informacijama na turniru, koji će se igrati u kompleksu US Opena zbog pandemije koronavirusa, srpski as će nastupiti i u dublu, i po drugi put ove godine promeniće partnera na terenu.

screenshot-13

Partner će mu biti još jedan srpski teniser Filip Krajinović.

Podsjetimo, US Open je planiran da se održi od 31. avgusta do 13. septembra.

Naravno, razlog zbog čega se odlučuje na igranje dubla je i te kako logičan. Ovu nepopularnu odluku je morao već nekoliko puta da brani od napada različitih kritičara.

Uoči nastupa u Dubaiju februara ove godine, gdje je igrao u tandemu sa Hrvatom Marinom Čilićem, Đoković je objasnio zašto "gubi vrijeme" u dublovima.

- Istorijski, turniri na kojima najčešće igram dublove su obično Indijan Vels, Dubai, Monte Karlo – prvi turniri u sezoni na toj podlozi. Obično, nakon što sam odmarao nekoliko nedjelja. Krećem ispočetka pa mislim da su dublovi sjajan način da odigram više mečeva i tako se spremim i za pojedinačnu konkurenciju - rekao je Đoković.

Do sada je u dublu igrao sa Nenadom Zimonjićem i Viktorom Troickim u reprezentaciji Srbije, dok je hrvatskim asom prvi put igrao u Dubaiju

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti