03. 08. 2020 - 22:31
Prvi čovjek UFC-a upozorio bivšeg borca: 'Idući ko napravi...
907
Shares
Prvi čovjek UFC-a upozorio bivšeg borca: 'Idući ko napravi tako nešto će istog trenutka dobiti otkaz'

Prvi čovjek UFC-a upozorio bivšeg borca: 'Idući ko napravi tako nešto će istog trenutka dobiti otkaz'

03. 08. 2020 - 22:31
0
Shares

Prvi čovjek UFC-a, Dana White, upozorio je bivšeg borca i aktuelnog komentatora Dana Hardyja zbog njegovog prošlosedmičnog ponašanja.

Dana Hardy je bio izrazito ljut na sudiju Herba Deana što nije prekinuo borbu Francisca Trinalda i Jaija Herberta u trenutku kada je on oečivao da je trebalo, pa je to rezultiralo sa nekoliko dodatnih udaraca, na što je Hardy posebno poludio.

prvi-covjek-ufc-a-upozorio-bivseg-borca

"Nešto se dogodilo jučer u Abu Dhabiju, gdje je Marc Goddard napadnut. Zato želim da svima ovo bude jasno. Ako radiš za mene i reagiraš prema sudiji ili bilo kojem službeniku, otpustit ću te istog trenutka. Nikad više nećeš raditi za mene ako napraviš tako nešto", rekao je White tokom konferencije za medije u Las Vegasu.

White je potom dodao kako niko nema pravo reagovati prema sudijama na takav način kao što je bivši borac i aktuelni komentator to uradio.

"Svi mi volimo Dana Hardyja, a on je tim putem bio previše emocionalan. Problem je što je u ovakvim okolnostima puno lakše napraviti probleme, puno lakše je reagovati prema bilo kome. Prema borcima, medijima i svima ostalima. No, ako radite za mene na bilo koji način te ako priđete i obratite se sucu ili bilo kojem službeniku te ga ometate u poslu, otpustiti ću vas na licu mjesta. To se ne smije više nikad dogoditi", kazao je prvi čovjek UFC-a.

Sport.ba/Oslobođenje

Učitaj još novosti