03. 08. 2020 - 08:22
DJEVOJČICE I DALJE IGRAJU KORONA TENIS, A ONDA SE POJAVIO ON!...
907
Shares
DJEVOJČICE I DALJE IGRAJU KORONA TENIS, A ONDA SE POJAVIO ON! Nisu mogle sebi doći od čuda kad su shvatile ko im je došao u goste (VIDEO)

VELIKI ROGER FEDERER

DJEVOJČICE I DALJE IGRAJU KORONA TENIS, A ONDA SE POJAVIO ON! Nisu mogle sebi doći od čuda kad su shvatile ko im je došao u goste (VIDEO)

03. 08. 2020 - 08:22
0
Shares

Mlade italijanske djevojčice Vitorija  i Karola postale su popularne u prvom talasu korone kada su uvele novu sportsku disciplinu prebacivanje loptice s krova na krov. 

Taj video  je postao postao apsolutni hit na internetu, svijet je bio oduševljen i ohrabren prizorom dvije djevojčice koje se igraju i prkose pandemiji koja je poharala svijet, a opet su bile odgovorne i s distance uživale u svom omiljenom sportu.

Danas, tri mjeseca poslije pravog horora koji je preživjela njihova zemlja, Vitorija i Karola su ponovo aktuelne, i to zbog nevjerovatnog gesta kompanije "Barilla" i velikog Rogera Federera.

Švicarac je posjetio gradić u Liguriji odakle su djevojčice, a mjesto susreta bila je sada već čuvena zgrada gdje je nastao vjerovatno najgledaniji teniski video u doba korone.

Malo je reći da su Vitorija i Karola bile iznenađene kada su na krovu ugledale legendarnog Fedexa. Tačnije, nisu mogle vjerovati svojim očima.

federer

- Igrao sam na toliko mjesta u svojoj karijeri, po čitavom svijetu, ali ovo mi je definitivno jedno od dražih terena jer me podsjeća na poseban trenutak - rekao je Federer.

Naravno, odigrana je i egzibicija na jednoj strani dvije devojčice  a na drugoj ponajbolji teniser u historiji.

Sjajna priča i sjajan gest legendarnog Švicarca, koji osvaja srca ovakvim i sličnim gestovima i nije bez razloga jedan od najvoljenijih sportista ikada.

Učitaj još novosti