02. 08. 2020 - 15:05
HRVATSKA U NEVJERICI! Slavni košarkaš stigao u Split na jahti...
907
Shares
HRVATSKA U NEVJERICI! Slavni košarkaš stigao u Split na jahti od 150 MILIONA  DOLARA! Zvijer od 86 METARA uplovila u luku!

ZABAVA MOŽE POČETI

HRVATSKA U NEVJERICI! Slavni košarkaš stigao u Split na jahti od 150 MILIONA DOLARA! Zvijer od 86 METARA uplovila u luku!

02. 08. 2020 - 15:05
0
Shares

Irvin Medžik Džonson (Earvin Magic Johnson), najpoznatiji broj 32 svjetske košarke te jedan od najvećih, najboljih i najatraktivnijih košarkaša u NBA ligi i općenito svjetskoj košarci svih vremena, stigao je u Split.

873x400

Zaštitni znak proslavljenih Los Angeles Lakersa odlučio je sa svojim prijateljima i obitelji jedan dio svoga ljetnog odmora provesti u Hrvatskoj, a da je to tako pokazuje i mega jahta "Aquila", morska ljepotica duga 85,6 metara i vrijedna oko 150 miliona američkih dolara, na koju se Medžik ukrcao i s kojom će ploviti Jadranom, piše Slobodna Dalmacija.

U petak se Splitom proširila vijest kako u jedan poznati splitski restoran oko 20 sati dolazi "Mister Zrak", odnosno Majkl Džordan (Michael Jordan), vjerojatno najveći košarkaš koji je šetao zemljinom kuglom i zaštitni znak Chicago Bullsa. Stoga su se u predviđeno vrijeme sjatili fotoreporteri i novinari kako bi ovjekovječili tu povijesnu fotografiju. No, od fotografije nije bilo ništa, jer se Air Jordan nije pojavio u "dogovoreno" vrijeme na "dogovorenom" mjestu.

Samo sat-dva nakon toga došla je informacija kako je prva vijest pogrešna i kako u Split ne dolazi Air Mike, već Medžik Džonson.  

Učitaj još novosti