02. 08. 2020 - 08:32
Prvoj zvijezdi hita Lige prvaka dozvoljen OPORAVAK i povratak...
907
Shares
Prvoj zvijezdi hita Lige prvaka dozvoljen OPORAVAK i povratak u Sloveniju - NE IGRA na ključnom meču! OTKRIVENI STVARNI RAZLOZI, APSOLUTNO SVI SU OSTALI U NEVJERICI

JOSIP ILIČIĆ U TEŠKOM RAZDOBLJU KARIJERE

Prvoj zvijezdi hita Lige prvaka dozvoljen OPORAVAK i povratak u Sloveniju - NE IGRA na ključnom meču! OTKRIVENI STVARNI RAZLOZI, APSOLUTNO SVI SU OSTALI U NEVJERICI

Sport.ba
02. 08. 2020 - 08:32
0
Shares

Atalanta je sinoć lako položila oružje protiv Intera i na domaćem terenu je poražena 0:2. D'Ambrosio i Young bili su strijelci za Nerazzure, koji su sezonu okončali na drugom mjestu, dok je sinoćnji domaćin završio kao treći.

Saopštenje Atalante da Josip Iličić, njihov možda i najbolji fudbaler ove sezone, neće igrati protiv PSG-a u revanšu četvrtfinalu Lige šampiona bilo je veliko iznenađenje za cijelu fudbalsku javnost!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un passo alla volta ... continuiamo a volare ???? ⚫️???? #goatalantago

A post shared by Josip Ilicic Jojo (@ilicic72) on

Atalanta je taj potez opravdala “privatnim problemima” koje Iličić ima i zbog kojih već šest mečeva nije u sastavu. A sinoć im je itekako falio.

Iličić je svoj posljednji meč za Atalantu odigrao 11. jula protiv Juventusa i navodno nalazi se u teškoj depresiji.

irsk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtkrjn01eqv8vztqymzk1zdu1mtrhmtnimmywyjm1yjdlmmqxzti4nzkuanbnkzmczqjcaieabq

FOTO: PAOLO MAGNI / EPA;

Već sedmicama se spekuliše o čemu se zapravo radi i zašto Slovenac ne igra, a priča je sada dobila razjašnjenje.

Italijanski mediji, zapravo, tvrde da je riječ zapravo o nekoliko stvari. Jedna je da je Iličić zatekao suprugu s drugim muškarcem u prevari!

Navodno, otputovao je za Sloveniju da je iznenadi i uhvatio je u preljubi.

Italijanski list “Republika” je, s druge strane, u subotu izašao sa saznanjima da je Iličić upao u teški oblik depresije izazvan karantinom zbog pandemije koja je zahvatila cijelu planetu, a ponajviše sam Bergamo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

S Q U A D ???? ⚫️???? ???? #GoAtalantaGo

A post shared by Josip Ilicic Jojo (@ilicic72) on

Iličića je pogodila tragedija tog grada u kom je u jednom mjesecu život izgubilo čak 4.500 ljudi, a gdje su njihova tijela prevožena vojnim kamionima gradskim ulicama.

Saigrači, kao i trener Gasperini, pokušali su da ga bodre i da ga “vrate u život”, ali se Iličić navodno sve više zatvarao u sebe. Jedini logičan potez kluba bio je taj da ga puste da otputuje u Sloveniju i bude s porodicom i koliko-toliko pokuša da se oporavi.

Ipak, za četvrtfinale Lige šampiona očigledno neće biti u stanju da pomogne klubu i to će biti veliki udaraca za Atalantu s obzirom na činjenicu da je Iličić ove sezone postigao 21 gol i imao sedam asistencija na 34 meča.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Che carattere ... Che squadra! ????????

A post shared by Josip Ilicic Jojo (@ilicic72) on

Navijači Atalante su u komentarima na društvenim mrežama jasno stavili do znanja da jedva čekaju da se Iličić vrati na teren i uputili su mu poruke podrške. Nadamo se da će se vratiti još jači, pogotovo jer su brojni velikani zainteresovani za njegove usluge.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti