01. 08. 2020 - 13:54
Josip Juranović više nije igrač Hajduka
907
Shares
Josip Juranović više nije igrač Hajduka

Josip Juranović više nije igrač Hajduka

01. 08. 2020 - 13:54
0
Shares

Josip Juranović više nije igrač Hajduka. Bivši dokapetan Hajduka završio je transfer u Poljsku i postao novi igrač varšavske Legije, objavio je Hajduk na svojim službenim stranicama. 

screenshot-27

Priopćenje Hajduka:

"Josip Juranović od danas i službeno više nije igrač Hajduka. Sada već bivši desni branič Bijelih, nakon pet i pol godina provedenih u Hajdukovom dresu, karijeru nastavlja u vodećoj momčadi poljske lige, Legiji iz Varšave.

U Hajduk je Juranović stigao u siječnju 2015. godine iz zagrebačke Dubrave. Za Bijele je debitirao kod trenera Gorana Vučevića u susretu s Rijekom (travanj, 2015. godine). Ukupno je u bijelom dresu upisao 165 službenih nastupa u kojima je postigao tri pogotka i upisao 15 asistencija.

U početnom sastavu našao se 148 puta, a od toga je u 37 dvoboja ponio kapetansku traku. Ostvario je ukupno 83 pobjede,  35 remija i 47 poraza. Posljednji nastup za Hajduk upisao je u posljednjeg kolu proteklog prvenstva u kojem su Bijeli svladali zaprešićki Inter rezultatom 4:1.

Jura hvala ti na svemu, želimo ti puno sreće i uspjeha u nastavku karijere", navodi Hajduk u objavi.

Morali su ga pustiti

Hajduku će od transfera pripasti 700 tisuća eura odštete uz 10 posto od budućeg transfera. Među zainteresiranim klubovima bio je i španjolski Cadiz, koji je nudio oko pola milijuna eura, no Juranović odlazi kod Domagoja Antolića (30), najboljeg veznjaka poljske lige.

Hajduk se nadao da će dobiti oko 2,5 milijuna eura, no zbog krize uzrokovane pandemijom koronavirusa desnog beka je morao pustiti uoči posljednje godine ugovora.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti