30. 07. 2020 - 21:53
EVO ŠTA ZLATAN RADI SAIGRAČIMA NA TRENINGU, ISPLIVALO SVE:...
907
Shares
EVO ŠTA ZLATAN RADI SAIGRAČIMA NA TRENINGU, ISPLIVALO SVE: Pogledajte kako se ponaša

EVO ŠTA ZLATAN RADI SAIGRAČIMA NA TRENINGU, ISPLIVALO SVE: Pogledajte kako se ponaša

30. 07. 2020 - 21:53
0
Shares

Ibra još jednom dokazuje da je rođeni pobjednik.

Milan je nakon pauze zbog koronakrize izgledao kao potpuno nova ekipa, Rossoneri su se napokon izvukli iz prosječnosti Serie A i ostvarili plasman u Europa ligu.

Jedan od glavnih razloga za tu drastičnu promjenu u mentalitetu ekipe Milana je i neuništivi 38-godišnji Zlatan Ibrahimović.

Saigrači izuzetno respektuju švedskog napadača bosanskih korijena, a nedavno je to potvrdio i Ismael Bennacer, prvotimac Milana.

zlatan

“On vam puno pomaže, s njim na terenu uvijek želite napraviti više, ne želite izgubiti loptu. Morate dati sve od sebe jer on traži savršenstvo. Ako ne date, ubit će vas. Urlat će na vas ako napravite pogrešku”, rekao je veznjak iz Tunisa pa nastavio:

“On je takav, ali u pravu je. Ispravno je što urla na nas ako pogriješimo i ispravno je ne reći ništa kad se radi dobro. Tako učite i postajete igrač za najviše razine.”

Ibra je u Milan stigao u januaru ove godine, a u 19 ovosezonskih utakmica za Rossonere zabio je deset golova te ih pet namjestio, a nekoliko je utakmica poslije pauze morao propustiti zbog ozljede.

Učitaj još novosti