30. 07. 2020 - 12:35
M:tel i Borac potpisali jedan od najvećih sponzorskih ugovora...
907
Shares
M:tel i Borac potpisali jedan od najvećih sponzorskih ugovora na ovim prostorima

BANJA LUKA

M:tel i Borac potpisali jedan od najvećih sponzorskih ugovora na ovim prostorima

30. 07. 2020 - 12:35
0
Shares

Kompanija m:tel i FK Borac Banjaluka potpisali su danas sponzorski ugovor, te će ova kompanija narednih godinu dana biti generalni sponzor banjalučkom Borcu.

Ugovor su u prostorijama banjalučkog kluba potpisali Marko Lopičić, generalni direktor kompanije m:tel i Vico Zeljković, predsjednik Fudbalskog kluba Borac, koji su poručili da je ugovor potpisan na godinu dana, ali da je jasna opredijeljenost da se ta saradnja nastavi i duže, u budućnosti.

"Ovo je bitan dan za FK Borac, jer smo uspjeli da dođemo do saradnje s m:telom. Samo potpisivanje generalnog sponzora govori mnogo toga. Sigurno je Borac drugačiji klub nego prethodnih godina. Borac narednih godina mora da igra Evropu", istakao je Zeljković.

Lopičić je poručio da je ovo izuzetno važan događaj za njih, te da je m:tel jasno opredijeljen da pomaže sport u čitavoj BiH.

"S Borcem imamo dugogodišnju saradnju, mi smo uvijek bili sponzori Borcu, a sada smo odlučili da to podignemo na novi viši nivo. Prepoznali smo šampionske ambicije banjalučkog Borca", rekao je Lopičić.

Nezvanično, vrijednost ugovora je čak 600.000 KM.

Učitaj još novosti