30. 07. 2020 - 09:46
JEDAN JE ZLATAN! IMA 39 GODINA, A I DALJE POMJERA GRANICE:...
907
Shares
JEDAN JE ZLATAN! IMA 39 GODINA, A I DALJE POMJERA GRANICE: Niko na svijetu pre njega nije uspio OVO! VJEROVATNO I NEĆE!

SERIE A

JEDAN JE ZLATAN! IMA 39 GODINA, A I DALJE POMJERA GRANICE: Niko na svijetu pre njega nije uspio OVO! VJEROVATNO I NEĆE!

Sport.ba
30. 07. 2020 - 09:46
0
Shares

Nevjerovatni Zlatan Ibrahimović bukvalno nastavlja pomjerati granice u svijetu fudbala. Iako će za dva meseca napuniti 39 godina, Šveđanin bh. korijena na terenu izgleda kao mladić.

Popularni Ibra je sinoć odveo svoj Milan u Evropu! Postigao je dva gola na gostovanju protiv Sampdorije i tako prešao brojku od 50 postignutih golova u dresu Milana (ukupno 51).

Ibrahimović je tako postao prvi igrač u historiji koji je postigao više od 50 ligaških golova u dresu milanskih klubova. U dresu Intera je 57 puta tresao mrežu rivala, a za Milan je postigao 51 gol.

Godine mu ne mogu ništa...

"Ljudi mi govore da sam star i umoran, a ja se zapravo tek zagrijavam. Ja sam ko Bendžamin Baton, samo što sam još uvijek mlad", rekao je Zlatan, aludirajući na filmskog junaka koji se rodio kao starac, pa se podmlađivao dok nije postao beba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My Best friend

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Još uvijek nije poznato ostaje li na "San Siru" i nakon ove sezone, sve je u rukama kontraverznog Mine Raiole. Navijači Rossonera s nestrpljenjem očekuju vijesti, jer je itekako poznato šta nesuđeni bh. reprezentativac znači za italijanskog velikana...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti