29. 07. 2020 - 17:08
JEDAN OD NAJLJEPŠIH ŽENA FUDBALERA U SRBIJI Uz bivšeg igrača...
907
Shares
JEDAN OD NAJLJEPŠIH ŽENA FUDBALERA U SRBIJI Uz bivšeg igrača Partizana u TSC stiže i vatrena zvezdašica! Na njoj je sve prirodno, a izgleda FENOMENALNO

BOJANA PETROVIĆ

JEDAN OD NAJLJEPŠIH ŽENA FUDBALERA U SRBIJI Uz bivšeg igrača Partizana u TSC stiže i vatrena zvezdašica! Na njoj je sve prirodno, a izgleda FENOMENALNO

29. 07. 2020 - 17:08
0
Shares

TSC je prije nekoliko dana objavio dolazak novog pojačanja, Nemanje Petrovića, koji je stigao iz ekipe Rada, za koju je nastupao prošle sezone.

Petrović je dijete Partizana, ponikao je u omladinskoj školi kluba, a zatim je i zaigrao za prvi tim, koji je napustio 2016. godine, kada se preselio u Makabi Netanju, zatim u portugalski Čaves, da bi kasnije zaigrao u Nepretku i Radu, sve dok nije potpisao za TSC.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stiglo novo pojačanje, Nemanja Petrović (1992) je danas stigao u TSC! Levi bek stiže iz ekipe Rada i potpisuje ugovor na godinu dana. Dobrodošao u TSC porodicu! ⚽️???? Új erősítés érkezett, Petrović Nemanja (1992) ma csatlakozott csapatunkhoz! A balbekk a Rad csapatától érkezett hozzánk és 1 évre ír alá. Isten hozott a TSC családban! ⚽️???? #fktsc #fktsc1913 #fkbackatopola #superliga #superligasrbije #lltsuperliga #linglongtiresuperliga #fudbalskisavezsrbije #fss #magyarlabdarúgószövetség #mlsz #backatopola #topolya #srpskifudbal #domacifudbal #nemanjapetrovic #transfernews #footballtransfers #transferi #atigazolasok #welcome #dobrodosao #istenhozott #fktscfamily #growingstrong #navijajzatsc #szurkoljatscnek

A post shared by FK TSC Bačka Topola (@fktsc) on

Petrović igra na poziciji lijevog beka, ima 28 godina i potpisao je ugovor na godinu dana s ekipom iz Bačke Topole.

S njim će put Bačke Topole i njegova supruga Bojana Petrović, s kojom ima kćerkicu. Njihova veza počela je prije 5 godina, a interesantno je da je Bojana bila vatrena zvezdašica, koja nije propuštala mečeve crveno-bijelih, piše Telegraf.

bojana-petrovic2-830x0

U tom periodu je počela da se zabavlja s Petrovićem, koji je još bio igrač Partizana, pa nije bilo prikladno da se preterano eksponira na društvenim mrežama, što je ona i prekinula ubrzo.

bojana-petrovic7-830x0

Pratila je Petrovića gdje god da je kasnije u karijeri igrao tokom njihovog zabavljanja, a 2018. godine vezu su krunisali brakom, gdje im je kum bio Petrovićev saigrač iz Partizana Miloš Jojić.

bojana-petrovic8-830x0

.

bojana-petrovic9-830x0

Nema sumnje da će Bojana gdje god se bude pojavila u Bačkoj Topoli izazivati pažnju zbog ljepote, koja je neuobičajena za današnje standarde žena fudbalera, jer nema plastičnih operacija, silikona u istima i grudima, već prirodna ljepota i zbog toga bez dilema nema konkurenciju među ženama srpskih fudbalera kada je u pitanju prirodna ljepota.

 

Učitaj još novosti