29. 07. 2020 - 15:53
Pippen konačno progovorio o odnosu s Jordanom nakon...
907
Shares
Pippen konačno progovorio o odnosu s Jordanom nakon Posljednjeg plesa

Pippen konačno progovorio o odnosu s Jordanom nakon Posljednjeg plesa

29. 07. 2020 - 15:53
0
Shares

Scottie Pippen posljednjih mjeseci suzdržavao se od komentara na Posljednji ples, seriju o Michaelu Jordanu i Chicago Bullsima koja je ovog proljeća zaludjela svijet.

Pippenovi prijatelji i znanci govorili su da se povukao u sebe nakon emitiranja epizoda koje su ga prikazale u lošem svjetlu, a u jednoj od njih Jordan je kritizirao svojeg najpouzdanijeg suigrača zbog odluke da operaciju odgodi za početak sezone 1997./98. umjesto da je odradi tijekom ljeta. Time je Pippen želio napakostiti upravi Bullsa, s kojom je godinama bio u sukobu zbog novog ugovora.

screenshot-7

Prilikom gostovanja u podcastu Da Windy City Pippen se konačno otvorio na tu temu. Uvjerava javnost da je između njega i Michaela sve u redu.

"Moj odnos s Mikeom je sjajan, kao što je uvijek i bio", rekao je Pippen.

Odbio ući u igru zbog Kukoča, odgodio operaciju da napakosti upravi, vrijeđao generalnog menadžera...

U Posljednjem plesu prikazane su sve najružnije stvari iz Pippenove karijere, od odbijanja da uđe u igru jer je trener Phil Jackson šut za pobjedu namijenio Toniju Kukoču, preko odvratnog ponašanja prema generalnom menadžeru Jerryju Krauseu, pa sve do spomenute kontroverzne odluke da operacijom žrtvuje početak sezone umjesto ljeta koje je proveo odmarajući se.

"Scottie je pogriješio u tom scenariju. Mogao je ići na operaciju na kraju sezone. Sad moram početi sezonu znajući da njega nema, ali moramo pronaći način da pobjeđujemo", rekao je tada Jordan.

Ipak, Pippen tvrdi da su on i Jordan i dalje prijatelji.

"Dokumentarac nije promijenio naš odnos, bit ćemo prijatelji zauvijek. Obojica smo igrali momčadski, tako da znamo vrijednost suigrača", rekao je Pippen.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti