29. 07. 2020 - 14:02
Kyrgios odgovorio Ćoriću: Kao što sam i mislio, Ćorićev...
907
Shares
Kyrgios odgovorio Ćoriću: Kao što sam i mislio, Ćorićev intelektualni nivo = 0

Kyrgios odgovorio Ćoriću: Kao što sam i mislio, Ćorićev intelektualni nivo = 0

29. 07. 2020 - 14:02
0
Shares

Nick Kyrgios žestoko je odgovorio hrvatskom tenisaču Borni Ćoriću nakon što je Ćorić nedavno kritizirao Kyrgiosa.

Nakon Adria Toura na kojem je bio pozitivan na koronavirus, od čega se oporavio. Podsjetimo, Ćorić je bio zaražen na Đokovićevom humanitarnom turniru u Zadru.

screenshot-26

Kritizirao Kyrgiosa

Taj turnir je prekinut nakon pozitivnog nalaza Grigora Dimitrova, a ubrzo se saznalo kako i najbolji hrvatski tenisač ima koronavirus. Ćorić je komentirao kritike koje su snašle organizatore i same tenisače nakon cijelog događaja. Jedan od glavnih kritičara bio je upravo Kyrgios. 

"To je jednostavno on, nemam drugo objašnjenje. Pročitao sam što je pisao, ali me totalno boli briga jer i on voli biti general poslije bitke. Da netko drugi očitava lekcije i prodike, možda bih i razumio, ali baš Kyrgios… Nekako to nije realno. Ali okej, to je njegov đir, tako funkcionira i nemam s tim problema, niti me smeta na osobnoj razini", rekao je nedavno Ćorić.

screenshot-27

Odgovorio Ćoriću

Kyrgios se sada oglasio na Twitteru i odgovorio na ovaj Ćorićev komentar prilično žestokom objavom u kojom je izvrijeđao hrvatskog tenisača.

"Trebalo bi te biti briga. Imaš li kamenje u glavi? Naravno da možeš podržati svoje prijatelje, ali ja samo pokušavam da budu odgovorni...Oni su tenisači i nisu posebni. Kao što sam i mislio, Ćorićev intelektualni nivo = 0", napisao je Kyrgios.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti